Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ 0-0: Χωρίς αντίδραση...

Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ 0-0: Χωρίς αντίδραση...

Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ 0-0: Χωρίς αντίδραση...

bet365

Μετά την πεντάρα από τη Ρεάλ, η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση στο Λονδίνο, έμεινε στο μηδέν με την Πάλας κι έχασε έδαφος στη μάχη για την τετράδα.

H Λίβερπουλ προερχόταν από τον διασυρμό από τη Ρεάλ, ήθελε να βγάλει αντίδραση εντός συνόρων, ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει στο Λονδίνο. Οι Reds αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με την Κρίσταλ Πάλας. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έφτασε στις 8 νίκες εκτός έδρας κόντρα στην Πάλας, και οι «Κόκκινοι» έμειναν στο -4 από την τετράδα.

Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε, είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο 23΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Ωστόσο, ο Ζότα από δύσκολη θέση είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Οι Reds πίεζαν, όμως Σαλάχ και Ζότα δεν είχαν τον τρόπο να βρουν δίχτυα. Η Πάλας στην καλύτερή της φάση... ισοφάρισε τα δοκάρια, μιας και ο Ματετά ήταν άτυχος!

Δυνατό ξεκίνημα στην επανάληψη για τη Λίβερπουλ, με τον Σαλάχ να σημαδεύει το δοκάρι. Ο Ζότα και Μάτιπ είχαν τις δικές τους στιγμές, ενώ μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει έχασε και ο Χάκπο. Η Πάλας ανέβασε ρυθμό, ισορρόπησε και καράτησε το μηδέν, αποτέλεσμα που την έφερε στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα