Λισάντρο Μαρτίνες: «Μερικές φορές θέλω να "σκοτώσω" στο γήπεδο»

Λισάντρο Μαρτίνες: «Μερικές φορές θέλω να "σκοτώσω" στο γήπεδο»

Newsroom
Λισάντρο Μαρτίνες: «Μερικές φορές θέλω να "σκοτώσω" στο γήπεδο»

bet365

Ο Αργεντινός αμυντικός της Γιουνάιτεντ, Λισάντρο Μαρτίνες, δήλωσε ότι μερικές φορές νιώθει την ανάγκη να... σκοτώσει στο γήπεδο, αλλά παραδέχθηκε ότι πρέπει να ελέγχει την επιθετικότητά του.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, Λισάντρο Μαρτίνες, παραδέχτηκε ότι είναι εξαιρετικά παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, γεγονός που βγάζει την επιθετική του πλευρά στο γήπεδο. Παραδέχτηκε ότι πρέπει να ελέγχει τα συναισθήματά του πράγμα εξαιρετικά δύσκολο. Μιλώντας στην «Telegraph» ανέφερε: «Ναι, είναι δύσκολο ... είναι πραγματικά δύσκολο. Μερικές φορές θέλω να σκοτώσω, αλλά πρέπει να το ελέγχεις. Νομίζω ότι είναι η κουλτούρα μας από την Αργεντινή - είμαστε παθιασμένοι. Το ποδόσφαιρο, για εμάς, είναι τα πάντα, γι' αυτό και δίνουμε πάντα τα πάντα από τον εαυτό μας. Θυμάμαι όταν ήμουν πολύ μικρός, γύρω στα τέσσερα ή πέντε, άρχισα να αγωνίζομαι και άρχισα να κλαίω όταν έχανα. Οπότε είναι κάτι που το έχουμε στο αίμα μας, το έχουμε στην καρδιά μας»

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει δεχτεί τέσσερις κίτρινες κάρτες φέτος στην Premier League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξέρει ότι πρέπει να είναι προσεκτικός για να μην στερηθεί η ομάδα τους τις υπηρεσίες του. «Μπορώ να το κάνω, αλλιώς θα αποβάλλομαι σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να είσαι έξυπνος».

Ο Μαρτίνες είναι βασικός πυλώνας στην άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τότε που ήρθε στην ομάδα από τον Άγιαξ το καλοκαίρι. Έχει παίξει σε 34 αγώνες για τους «Κόκκινους διαβόλους» σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας κι ένα γκολ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα