Σαουθάμπτον: Τζέραρντ, Μαρτς, Γιούριτς οι υποψήφιοι για τον πάγκο της

Newsroom
Σαουθάμπτον: Τζέραρντ, Μαρτς, Γιούριτς οι υποψήφιοι για τον πάγκο της

bet365

Η Σαουθάμπτον αναζητεί τον αντικαταστάτη του Νέιθαν Τζόουνς και τα ονόματα... δίνουν και παίρνουν στον αγγλικό τύπο.

Οι «άγιοι» φαίνεται πως μεταξύ των ονομάτων που έχουν ξεχωρίσει για την διάδοχη κατάσταση του Ουαλού τεχνικού είναι ο Στίβεν Τζέραρντ, ο Τζέσι Μαρτς και ο Ιβάν Γιούριτς.

Ο πρώτος έφυγε τον περασμένο Οκτώβριο από την Άστον Βίλα, στην οποία βρισκόταν από τον Νοέμβριο του 2021, όπου η δουλειά του δεν έφερε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, τσαλακώνοντας λίγο την καλή εικόνα που είχε φτιάξει από την Ρέιντζερς. Μάλιστα, κάποιοι χρήζουν φαβορί τον 42χρονο Άγγλο τεχνικό.

Από κει και πέρα υπάρχει στην λίστα της Σαουθάμπτον και ο Αμερικανός Τζέσι Μαρτς, που απολύθηκε πρόσφατα από την Λιντς, αλλά και ο Ιβάν Γιούριτς της Τορίνο, που τα πηγαίνει αρκετά καλά φέτος όντας μόλις εννιά βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και στην 8η θέση της βαθμολογίας, με τον Κροάτη τεχνικό να βρίσκεται στην ομάδα από τον Ιούλιο του 2021.

Εκτός όμως απ' αυτούς τους δύο, στα υπόψιν των ανθρώπων των «αγίων» είναι και ο Στιβ Κούπερ, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Νότιγχαμ Φόρεστ, παρ' ότι ανανέωσε μόλις τον Οκτώβριο μέχρι το 2025 με την ομάδα και την έχει φέρει έξι βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα