Τσέλσι: Ο Πότερ δεν «κουνιέται» από τον πάγκο των Μπλε τη φετινή σεζόν

Τσέλσι: Ο Πότερ δεν «κουνιέται» από τον πάγκο των Μπλε τη φετινή σεζόν

Τσέλσι: Ο Πότερ δεν «κουνιέται» από τον πάγκο των Μπλε τη φετινή σεζόν

bet365

Η διοίκηση της Τσέλσι είναι αποφασισμένη να πορευθεί με τον Γκρέιαμ Πότερ στη νέα εποχή της και παρά το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων δεν σκέφτεται να απομακρύνει πρόωρα τον Βρετανό τεχνικό, σύμφωνα με το «Athletic».

Η Τσέλσι τίναξε την μπάνκα στον αέρα για μεταγραφές στο χειμερινό παζάρι, ξεπέρασε τα 600 εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφικά έξοδα μόλις τους τελευταίους οκτώ μήνες και αναμφίβολα οι απαιτήσεις από το κοινό της είναι αυξημένες. Ωστόσο, η πορεία των Μπλε στο χορτάρι πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, με τον Γκρέιαμ Πότερ να έχει πανηγυρίσει μόλις δύο νίκες σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος στο τιμόνι των Λονδρέζων, εξέλιξη που έχει δώσει τροφή σε σενάρια πρόωρης απομάκρυνσής του από το κλαμπ.

Η αμφιβολία και η γκρίνια παρ' όλα αυτά δεν δείχνουν να επηρεάζουν τη διοίκηση της Τσέλσι. Όπως αναφέρει το «Athletic», ο Τοντ Μπόελι και το επιτελείο του είναι αποφασισμένοι να πορευθούν με τον Πότερ στη νέα εποχή του συλλόγου και η θέση του δεν πρόκειται να κριθεί με βάση μόνο μερικούς μήνες, αλλά μακροπρόθεσμα και σε βάθος ολόκληρων σεζόν.

Ο Πότερ άφησε την Μπράιτον τον περασμένο Σεπτέμβριο για χάρη της Τσέλσι που βρισκόταν σε αναζήτηση του διαδόχου του Τόμας Τούχελ και μέχρι στιγμής έχει συναντήσει πολλά εμπόδια στο έργο του, ιδίως τους μαζεμένους τραυματισμούς που περιόρισαν τις διαθέσιμες επιλογές του μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Πλέον, με την απόκτηση των Φερνάντες, Μούντρικ, Μπαντιασίλ, Μαντουέκε, Φέλιξ το πρόβλημα αυτό φαίνεται πως λύνεται, αλλά εγείρει αυτό της δύσκολης προσαρμογής τόσων νέων παικτών σε τόσο γρήγορο χρονικό διάστημα.

Το συμβόλαιο του 47χρονου τεχνικού υπενθυμίζεται πως εκπνέει το καλοκαίρι του 2027.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα