Βαθμολογία Premier League: Άλμα τίτλου η Άρσεναλ, ξέφυγε στο +7 από την Σίτι

Newsroom
Βαθμολογία Premier League: Άλμα τίτλου η Άρσεναλ, ξέφυγε στο +7 από την Σίτι

bet365

Πρωτοχρονιά στο +7 από τη Μάντσεστερ Σίτι θα κάνει η Άρσεναλ, η οποία επικράτησε 4-2 της Μπράιτον και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη γκέλα των Πολιτών απέναντι στην Έβερτον.

Όλο και μεγαλώνει η ψαλίδα της Άρσεναλ από τους διώκτες της! Μετά τη νίκη άλλωστε στην έδρα της Μπράιτον και την ισοπαλία της Σίτι κόντρα στην Έβερτον, οι Gunners αύξησαν την απόσταση από τους Πολίτες και θα γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά από το... +7!

Με χαμόγελα έκλεισε το έτος και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία λύγισε με 1-0 την Γουλβς χάρη στον Μάρκους Ράσφορντ, έφτασε τις τρεις σερί νίκες και πάτησε στην πρώτη τετράδα της Premier League, αφήνοντας πίσω την Τότεναμ.

Αντίθετα το νικηφόρο σερί της Νιούκαστλ σταμάτησε απότομα κόντρα στη Λιντς, με τα Παγώνια να κρατούν στο μηδέν (0-0) τους Magpies που παρέμειναν ωστόσο στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία της Premier League:

Arsenal 444

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα