Μάντσεστερ Σίτι - Μπρέντφορντ: Το «buzzer beater» του Τόνεϊ μέσα στο «Έτιχαντ» (vid)

Newsroom
Μάντσεστερ Σίτι - Μπρέντφορντ: Το «buzzer beater» του Τόνεϊ μέσα στο «Έτιχαντ» (vid)

bet365

O Ιβάν Τόνεϊ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Μπρέντφορντ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς σκόραρε δις και μάλιστα το δεύτερο του ήταν στο 90+8', με το οποίο χάρισε μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Με μια τεράστια έκπληξη ξεκίνησε η 16η αγωνιστική της Premier League, καθώς η Μπρέντφορντ πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο «Έτιχαντ» με σκορ 2-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τις Μέλισσες ήταν ο Ιβάν Τόνεϊ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 16' και ήταν ο λυτρωτής για την ομάδα του στο 90+8'.

Ο Ουισά βγήκε στην αντεπίθεση μετά από εκτέλεση κόρνερ των Πολιτών, ο Ντασίλβα έκανε το γύρισμα και ο Άγγλος σέντερ φορ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Έντερσον. Ο 26χρονος σέντερ φορ έχει εννέα γκολ και τρεις ασίστ σε 15 εμφανίσεις μέσα στη σεζόν, μέσα στο ημερολογιακό έτος μετράει 20 γκολ και η απόφαση του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ να μην τον πάρει στην αποστολή για το Μουντιάλ του Κατάρ σήκωσε συζητήσεις στο Νησί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα