Μουντιάλ 2022: Η αποστολή της Αγγλίας για το Κατάρ

Μουντιάλ 2022: Η αποστολή της Αγγλίας για το Κατάρ

Μουντιάλ 2022: Η αποστολή της Αγγλίας για το Κατάρ

bet365

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ συμπεριέλαβε τον Χάρι Μαγκουάιρ, τον Μάρκους Ράσφορντ αλλά και τον μέχρι πρότινος αμφίβολο, Κάιλ Γουόκερ στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ήταν 55, έγιναν 26. Οι εκλεκτοί του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το Μουντιάλ οριστικοποιήθηκαν και περιλαμβάνουν όλα τα διαθέσιμα βαριά χαρτιά των Τριών Λιονταριών για διάκριση στο Κατάρ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μάρκους Ράσφορντ αλλά και τον Κάιλ Γουόκερ που «έτρεξε» και πρόλαβε να τεθεί ετοιμοπόλεμος. Κάτι που δεν συνέβη στην περίπτωση του Ρις Τζέιμς, όπως και του Φικάγιο Τομόρι που αποτελούν σημαντικές απώλειες για την οπισθοφυλακή της Αγγλίας.

Μέρος της οποίας θα είναι εν τέλει ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος παρά την κάκιστη χρονιά που πραγματοποιεί με τη Γιουνάιτεντ, έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τον Σάουθγκεϊτ όπως κι αναμενόταν.

Στα νέα πρόσωπα συγκαταλέγονται ο Κόνορ Γκάλαχερ και ο Κάλουμ Γουίλσον.

Αναλυτικά η αποστολή:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ:

Τζόρνταν Πίκφορντ (Έβερτον), Νικ Πόουπ (Νιούκαστλ), Άαρον Ράμσντεϊλ (Άρσεναλ)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ:

Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Κόνορ Κόαντι (Έβερτον), Έρικ Ντάιερ (Τότεναμ), Χάρι Μαγκουάιρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Λουκ Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τζον Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Κίεραν Τρίπιερ (Νιούκαστλ), Κάιλ Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Μπεν Γουάιτ (Άρσεναλ)

ΜΕΣΟΙ:

Τζουντ Μπέλιγχαμ (Ντόρτμουντ), Κόνορ Γκάλαχερ (Τσέλσι), Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ), Μέισον Μάουντ (Τσέλσι), Κάλβιν Φίλιπς (Λιντς), Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:

Φιλ Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), Τζακ Γκρίλις (Μάντσεστερ Σίτι), Χάρι Κέιν (Τότεναμ), Τζέιμς Μάντισον (Λέστερ), Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπουκάγιο Σάκα (Άρσεναλ), Ραχίμ Στέρλινγκ (Τσέλσι), Κάλουμ Γουίλσον (Νιούκαστλ)

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα