Χάαλαντ: Σπάει τα κοντέρ, έχει περισσότερα γκολ από 13 ομάδες της Premier League

Χάαλαντ: Σπάει τα κοντέρ, έχει περισσότερα γκολ από 13 ομάδες της Premier League

Ιάσονας Θεριός
Χάαλαντ: Σπάει τα κοντέρ, έχει περισσότερα γκολ από 13 ομάδες της Premier League

bet365

Ήδη έχει σκοράρει περισσότερα τέρματα από 13 ομάδες της Premier League. Ποια ακόμα ρεκόρ ισοφάρισε με το γκολ του απέναντι στη Σάουθαμπτον;

Ο Χάαλαντ σκόραρε και στη νίκη της Σίτυ απέναντι στη Σάουθαμπτον. Η είδηση βέβαια είναι ότι κατάφερε να το κάνει μόνο...μια φορά. Το γκολ αυτό ήταν το 15ο του στην Premier League και έγινε η αφορμή του ποδοσφαιρικού κόσμου να...τρίψει και πάλι τα μάτια του με τον Νορβηγό.

Η αιχμή του δόρατος της «μηχανής» του Πεπ, πλέον έχει πετύχει περισσότερα γκολ όχι από μία, όχι από δύο, αλλά από 13 ομάδες στην κατηγορία, πάνω από τις μισές δηλαδή. Επίσης, ο 22χρονος επιθετικός ήδη έφτασε τον αριθμό τερμάτων του περυσινού πρώτου σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα, Κέβιν Ντε Μπρόινε, ενώ έγινε μόλις ο δεύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της ομάδας που βρίσκει δίχτυα σε επτά σερί αναμετρήσεις Premier League, μετά τον Κουν Αγκουέρο.

Το ακόμα πιο τρελό όμως είναι ότι δέκα από τα γκολ του Χάαλαντ έχουν έρθει στο «'Ετιχαντ», όσα δηλαδή η ομάδα του είχε πετύχει εντός έδρας ολόκληρη τη σεζόν 2006-2007.

Οι εποχές έχουν αλλάξει στη γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ. Εποχή πάντως σίγουρα θα...αφήσει και ο Νορβηγός στράικερ αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα