Χάαλαντ: Ασταμάτητος ο Νορβηγός, δυο γκολ και μια ασίστ στο πρώτο του ντέρμπι του Μάντσεστερ(vids)

Newsroom
Χάαλαντ: Ασταμάτητος ο Νορβηγός, δυο γκολ και μια ασίστ στο πρώτο του ντέρμπι του Μάντσεστερ(vids)

bet365

Ο «καυτός» Έρλινγκ Χάαλαντ στο πρώτο του ντέρμπι του Μάντσεστερ κάνει «όργια», καθώς είχε δυο γκολ και μια ασίστ μέσα στο πρώτο ημίχρονο.

Η Μάντσεστερ Σίτι διαλύει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του «Έτιχαντ» με 4-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου του τοπικού ντέρμπι είχε δυο γκολ και μια ασίστ.

Στο 34' ο Νορβηγός με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντε Μπρόινε έκαε το 2-0 και τρία λεπτά αργότερο (37') σκόραρε εκ νέου μετά από εξαιρετική συνεργασία και «σερβίρισμα» του Βέλγου «μαέστρου».

Εκτός από σκόρερ ο Χάαλαντ είναι και δημιουργός. Στο 44' με εξαιρετική παράλληλη μπαλιά έδωσε... έτοιμο γκολ στον Φιλ Φόντεν, ο οποίος απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το 4-0 του πρώτου μέρους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα