Δίκη Μεντί: «Ο Γκρίλις ήταν παρών στην έπαυλη κι έκανε σεξ με ένα από τα θύματα του συνεργού του»

Δίκη Μεντί: «Ο Γκρίλις ήταν παρών στην έπαυλη κι έκανε σεξ με ένα από τα θύματα του συνεργού του»

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Δίκη Μεντί: «Ο Γκρίλις ήταν παρών στην έπαυλη κι έκανε σεξ με ένα από τα θύματα του συνεργού του»

bet365

Όπως κατέθεσε στη μαρτυρία της μία εκ των φερόμενων θυμάτων βιασμού του Μπεντζαμίν Μεντί, ο Τζακ Γκρίλις ήταν παρών το ίδιο βράδυ στην έπαυλη του συμπαίκτη του και έκανε σεξ με μία 23χρονη, η οποία ανήκει επίσης στις καταγγέλλουσες του συνεργού του.

Απρόσμενη αναφορά στο όνομα του Τζακ Γκρίλις σημειώθηκε στο δικαστήριο του Τσέστερ κατά τη διάρκεια της δίκης του Μπεντζαμίν Μεντί, ο οποίος κατηγορείται για επτά υποθέσεις βιασμού, μία απόπειρα βιασμού και μία περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης σε έξι διαφορετικές γυναίκες.

Μία εξ αυτών, αποκάλυψε κατά την κατάθεσή της την Παρασκευή (23/9) πως εκτός του Μεντί, στην έπαυλή του στο Τσέσαϊρ βρέθηκε την επίμαχη νύχτα και ο συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις.

Σύμφωνα με όσα είπε η 17χρονη τότε γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα βιασμού το ίδιο βράδυ από τον Μεντί, ο σταρ των Σίτιζενς και της εθνικής Αγγλίας ήταν μέλος της παρέας που συγκεντρώθηκε σε πάρτι ενός νυχτερινού κλαμπ στο Μάντσεστερ και βρέθηκε αργότερα και στη βίλα του Γάλλου μπακ, όπου, μάλιστα, έκανε σεξ με την 23χρονη, για τον βιασμό της οποίας κατηγορείται ο συνεργός του Μεντί, Λουίς Σαχά Ματουρί.

Η 17χρονη περιέγραψε τον διάλογο που είχε με την 23χρονη, τονίζοντας πως δεν ξέρει αν η σεξουαλική πράξη που είχε η τελευταία με τον Γκρίλις ήταν συναινετική ή όχι. Μάλιστα, ανέφερε πως αργότερα το ίδιο βράδυ είδε τον Άγγλο διεθνή λιπόθυμο μέσα στη βίλα.

«Τη ρώτησα τι συνέβη. Την πήγα στην τουαλέτα, ήταν εντελώς ταραγμένη, σε υστερία. Μου είπε ότι την πήρε ο ύπνος στο αυτοκίνητο και ξύπνησε όταν ένιωσε να πιέζει το σώμα του Ματουρί πάνω της.

«Αργότερα, μου είπε ότι έκανε σεξ με τον Γκρίλις. Δεν ξέρω αν υπήρχε συναίνεση ή όχι. Δεν ξέρω τι ήταν. Αλλά μιλούσε πολύ γι' αυτό.

Γνωρίζω ότι αυτό έγινε αφού έγινε ό,τι έγινε με εμένα και τον Μεντί, γιατί αργότερα κοιμήθηκε κι εκείνη μαζί του. Την πήγε κι εκείνη σε ένα δωμάτιο».

Για τον βιασμό της από τον Μεντί, η 17χρονη ανέφερε:

«Με κοιτούσε επίμονα στο σαλόνι. Αμέσως με πήγε σε ένα γραφείο και κλείδωσε την πόρτα. Εκεί με βίασε δύο φορές. Δεν είχαμε μιλήσει από πριν για σεξ, ούτε μετά. Δεν υπήρχε κάτι που να πρόδιδε ότι είχαμε διάθεση να συνευρεθούμε ερωτικά».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μεντί αθωώθηκε για τη μία από τις οκτώ συνολικά κατηγορίες βιασμού που αντιμετώπιζε αρχικά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα