Έβερτον - Γουέστ Χαμ 1-0: Έσπασε το ρόδι και βύθισε τους Hammers

Νίκος Κικίδης
Έβερτον - Γουέστ Χαμ 1-0: Έσπασε το ρόδι και βύθισε τους Hammers

bet365

Τέλος στο σερί... μιζέριας έβαλε η Έβερτον, η οποία επικράτησε 1-0 της Γουέστ Χαμ που βολοδέρνει στη ζώνη του υποβιβασμού και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην Premier League.

Κι όμως, στον... πλανήτη Έβερτον υπάρχει ελπίδα! Ακόμα κι αν χρειάστηκε να περιμένει τη συμπλήρωση επτά ολόκληρων αγωνιστικών, το σύνολο του Λάμπαρντ πανηγύρισε επιτέλους την πρώτη του νίκη στη φετινή Premier League χάρη στο τελικό 1-0 επί της Γουέστ Χαμ, η οποία παραμένει δέσμια στα τάρταρα της βαθμολογίας.

Τα Ζαχαρωτά μπορεί να μην κυριάρχησαν, μπορεί να «ηττήθηκαν» στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες, όμως στο τέλος της ημέρας τίποτα από τα παραπάνω δεν είχε σημασία. Το γκολ του Μοπέι στο 53΄ήταν αρκετό για να κάνει τη διαφορά για τους γηπεδούχους που πήραν σε κομβικό σημείο το προβάδισμα και κατάφεραν να το διατηρήσουν έως το τέλος.

Μπενραχμά (74΄) και Μπόουεν (89΄) άλλωστε σπατάλησαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες των Λονδρέζων για να ισοφαρίσουν, με το τελικό σφύριγμα να χαρίζει άλμα τριών βαθμών στην Έβερτον και να περιορίζει τη Γουέστ Χαμ εντός της επικίνδυνης ζώνης.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα