Άρσεναλ: Ενδιαφέρεται για τον Τσέκα που «έπαιξε» για τον Ολυμπιακό

Άρσεναλ: Ενδιαφέρεται για τον Τσέκα που «έπαιξε» για τον Ολυμπιακό

Newsroom
Άρσεναλ: Ενδιαφέρεται για τον Τσέκα που «έπαιξε» για τον Ολυμπιακό

bet365

Η Άρσεναλ μετά τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Ελνένι κινείται στην αγορά των ελεύθερων για χαφ και σύμφωνα με το «90min» εξετάζει την περίπτωση του Πορτογάλου Τσέκα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ και τις προηγούμενες μέρες «έπαιξε» για τον Ολυμπιακό.

Ο Μοχάμεντ Ελνένι τραυματίστηκε στον ιγνυακό τένοντα και σύμφωνα με τον Μικέλ Αρτέτα θα μείνει εκτός δράσης για μερικούς μήνες. Μετά τον τραυματισμό του Αιγύπτιου χαφ η Άρσεναλ κινήθηκε στην αγορά των ελεύθερων για την απόκτηση χαφ και σύμφωνα με το «90min» είναι ψηλά στην λίστα ο Τσέκα.

Ο Πορτογάλος χαφ έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ στην αρχή του καλοκαιριού μετά από μια τετραετία και περίμενε την κατάλληλη πρόταση και φαίνεται πως αυτή θα έρθει από τους «Κανονιέρηδες». Ο 27χρονος χαφ τις προηγούμενες ημέρες «έπαιξε» στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ως μια λύση για τη μεσαία γραμμή πριν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Σαμασέκου.

Ο Τσέκα στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε με τη φανέλα των Λιλουά μέτρησε 144 συμμετοχές με εννέα γκολ και επτά ασίστ, σήκωσε το πρωτάθλημα της σεζόν 2020-21, όπως και το Super Cup.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα