Άρσεναλ: Ενδιαφέρεται για τον Τσέκα που «έπαιξε» για τον Ολυμπιακό

Άρσεναλ: Ενδιαφέρεται για τον Τσέκα που «έπαιξε» για τον Ολυμπιακό

Newsroom
Άρσεναλ: Ενδιαφέρεται για τον Τσέκα που «έπαιξε» για τον Ολυμπιακό

bet365

Η Άρσεναλ μετά τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Ελνένι κινείται στην αγορά των ελεύθερων για χαφ και σύμφωνα με το «90min» εξετάζει την περίπτωση του Πορτογάλου Τσέκα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ και τις προηγούμενες μέρες «έπαιξε» για τον Ολυμπιακό.

Ο Μοχάμεντ Ελνένι τραυματίστηκε στον ιγνυακό τένοντα και σύμφωνα με τον Μικέλ Αρτέτα θα μείνει εκτός δράσης για μερικούς μήνες. Μετά τον τραυματισμό του Αιγύπτιου χαφ η Άρσεναλ κινήθηκε στην αγορά των ελεύθερων για την απόκτηση χαφ και σύμφωνα με το «90min» είναι ψηλά στην λίστα ο Τσέκα.

Ο Πορτογάλος χαφ έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ στην αρχή του καλοκαιριού μετά από μια τετραετία και περίμενε την κατάλληλη πρόταση και φαίνεται πως αυτή θα έρθει από τους «Κανονιέρηδες». Ο 27χρονος χαφ τις προηγούμενες ημέρες «έπαιξε» στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ως μια λύση για τη μεσαία γραμμή πριν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Σαμασέκου.

Ο Τσέκα στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε με τη φανέλα των Λιλουά μέτρησε 144 συμμετοχές με εννέα γκολ και επτά ασίστ, σήκωσε το πρωτάθλημα της σεζόν 2020-21, όπως και το Super Cup.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα