Νιουκάστλ: Πλησιάζει στην απόκτηση του Λόρις Κάριους

Νιουκάστλ: Πλησιάζει στην απόκτηση του Λόρις Κάριους

Newsroom
Νιουκάστλ: Πλησιάζει στην απόκτηση του Λόρις Κάριους

bet365

Η Νιουκάστλ είδε τον αναπληρωματικό της τερματοφύλακα Κάρλ Ντάρλοου να τραυματίζεται και γι' αυτό έχει στρέψει την προσοχή της στον Λόρις Κάριους για να τον αντικαταστήσει.

Οι «καρακάξες» φαίνεται πως ξέμειναν από τερματοφύλακες, αφού, πέραν του βασικού Νικ Πόουπ, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ικανός διαθέσιμος δεύτερος για την κάλυψή του. Ο Καρλ Ντάρλοου τραυματίστηκε και παρ' ότι δεν είναι σοβαρά, δεν θα είναι σύντομα έτοιμος ενώ ο Μάρτιν Ντουμπράβκα παραχωρήθηκε δανεικός στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κάπως έτσι η Νιουκάστλ αναγκάζεται να βγει στην αγορά των ελεύθερων για την απόκτηση τερματοφύλακα με τον Λόρις Κάριους να δεσπόζει στην λίστα της αυτή τη στιγμή. Ο 29χρονος Γερμανός κίπερ έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από την Λίβερπουλ ενώ την περασμένη σεζόν δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Η ομάδα του Έντι Χάου θέλει να υπογράψει μαζί του ένα μικρής διάρκειας συμβόλαιο για να καλύψει το υφιστάμενο κενό. Βέβαια, εάν αποκτηθεί, ο Άγγλος κόουτς θα πρέπει να αφήσει εκτός λίστας κάποιον από τους παίκτες της ομάδας, με τους τραυματίες Ντάρλοου και Σέλβεϊ να είναι οι πρώτοι επιλαχόντες, τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη, που μπορούν να γίνουν ξανά αλλαγές στην λίστα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα