Μεταγραφές: Απόλυτο ρεκόρ στην Premier League με περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια λίρες!

Κώστας Ζάλιαρης
Μεταγραφές: Απόλυτο ρεκόρ στην Premier League με περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια λίρες!

bet365

Η Premier League τα διέλυσε όλα στη θερινή μεταγραφική περίοδο του 2022 και κατέρριψε το απόλυτο ρεκόρ στα ποσά που διατέθηκαν, αφού ξεπέρασαν τα 2 δισεκατομμύρια λίρες!

Εδώ και μερικές μέρες είχε σπάσει το ρεκόρ σε ό,τι αφορά τα καλοκαίρια, αφού είχε ξεπεραστεί το σύνολο του 1,44 δισεκατομμυρίου από το 2017. Προφανώς μιλάμε για εποχή που ο κορονοϊός δεν θα μπορούσε να είναι ούτε ένα θεότρελο σενάριο με τον κόσμο ν' απομονώνεται και την ανθρωπότητα να μετρά τόσες απώλειες από μια ασθένεια.

Αυτά ξεπεράστηκαν, στην Premier έκαναν τα πάντα ώστε τα οικονομικά τους πλάνα να μην υποστούν ιδιαίτερο πλήγμα, πήγαν... προσεκτικά και νοικοκυρεμένα τα τελευταία χρόνια κι έτσι το 2022 ήρθε να ταρακουνήσει το μεταγραφικό τοπίο με τρόπο που κατέγραψε αριθμούς που δεν είχαν παρατηρηθεί ποτέ ξανά.

Για τις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν στα 20 κλαμπ της Premier - αφού και η Λέστερ κατάφερε την τελευταία ημέρα της διορίας να πάρει ποδοσφαιριστή - ξεπεράστηκαν τα 2 δισεκατομμύρια λίρες, γεγονός που καταρρίπτει το συνολικό ποσό των δυο μεταγραφικών περιόδων της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018!

Τότε, στα δύο «παράθυρα», καλοκαίρι και χειμώνα, είχαν διατεθεί 1,86 δισ.λίρες, ενώ, ΜΟΝΟ το φετινό καλοκαίρι, το ποσό ξεπέρασε τα 2 δισεκατομμύρια για τις προσθήκες στα ρόστερ των συλλόγων του κορυφαίου πρωταθλήματος.

photo credits: @ChelseaFC/Twitter

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα