Τζέραρντ: «Φωνές» του κόσμου για την απόλυση του Τζέραρντ

Τζέραρντ: «Φωνές» του κόσμου για την απόλυση του Τζέραρντ

Κώστας Ζάλιαρης
Τζέραρντ: «Φωνές» του κόσμου για την απόλυση του Τζέραρντ

bet365

Μετά και την τρίτη φετινή ήττα στην Premier League, οι οπαδοί της Άστον Βίλα έχουν αρχίσει να ξεσπαθώνουν κατά του Στίβεν Τζέραρντ και ζητούν την απόλυσή του από τον πάγκο... προτού να είναι πολύ αργά.

Ο Stevie G τα έχει βρει σκούρα στο «τιμόνι» των «χωριατών» και μετά το 1-0 από τη Γουέστ Χαμ το απόγευμα της Κυριακής, έχει μετρήσει πλέον μόλις τρεις νίκες στα 15 πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Αυτό έχει κάνει τους οπαδούς του κλαμπ των Μίντλαντς να εξαγριωθούν με τον προπονητή της ομάδας και να ζητούν μέσω των social media την απόλυσή του, προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος και βρεθεί η ομάδα να παλεύει για ν' αποφύγει τον υποβιβασμό.

Μέσα σ' όλα, έχει κατηγορηθεί και για τον τρόπο που διαχειρίζεται τον Λίον Μπέιλι, τον οποίο είχε αφήσει στον πάγκο στο παιχνίδι με τα «σφυριά», κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο που βρέθηκε στο «Βίλα Παρκ» και παρακολούθησε ακόμα μια ήττα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα