Άρσεναλ: Παρουσίασε τη νέα φανέλα προθέρμανσης που τιμά τη Τζαμαϊκανή κοινότητα

Άρσεναλ: Παρουσίασε τη νέα φανέλα προθέρμανσης που τιμά τη Τζαμαϊκανή κοινότητα

Newsroom
Άρσεναλ: Παρουσίασε τη νέα φανέλα προθέρμανσης που τιμά τη Τζαμαϊκανή κοινότητα

bet365

Σε συνεργασία με την adidas, η Άρσεναλ κυκλοφορήσαμε την τρίτη της εμφάνιση για τη σεζόν 2022/23 που τιμάει τους Τζαμαϊκανούς υποστηρικτές της.

Με τολμηρά γεωμετρικά σχέδια και έντονα χρώματα -πράσινο, χρυσό και μαύρο - τα χρώματα της σημαίας της Τζαμάικας η νέα φανέλα προθέρμανσης της Άρσεναλ για τη σεζόν 2022/23 είναι προς τιμήν της Τζαμαϊκάνης κοινότητας. Όπως αναφέρουν οι «κανονιέρηδες» με πολλούς Τζαμαϊκανούς να ζουν στην τοπική τους κοινότητα και σε ολόκληρη την πρωτεύουσα, αποφάσισαν να αποτίσουν φόρο τιμής σε όλους όσοι αποκαλούν το βόρειο Λονδίνο και την Τζαμάικα πατρίδα τους!

Η νέα αυτή φανέλα θα παρουσιαστεί το Σαββατοκύριακο στο Notting Hill Carnival ενόψει του αγώνα εναντίον της Φούλαμ. Το λανσάρισμα ακολουθεί μια σειρά πρωτοβουλιών σε συνεργασία με την αθλητική μάρκα που ντύνει τον σύλλογο, για να δείξει την εκτίμηση για τη βάση των οπαδών της.

Σχολιάζοντας τη νέα φανέλα, ο Έμιλ Σμιθ Ρόου - ο οποίος κατάγεται από την Τζαμάικα - είπε: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα χωρίς τους οπαδούς και είμαι περήφανος που βλέπω την adidas και τον σύλλογό μου να συνεχίζουν να υποστηρίζουν τους υποστηρικτές μας από κάθε υπόβαθρο – όπως και εμείς»

Ο θρύλος των Gunners Ίαν Ράιτ, επίσης με καταγωγή από την Τζαμάικα, δήλωσε: «Είναι φανταστικό να βλέπεις την adidas και την Arsenal να πανηγυρίζουν την πλούσια και ποικιλόμορφη βάση θαυμαστών της. Η Άρσεναλ είναι για όλους και η δημιουργία πρωτοβουλιών, υποστήριξης και προϊόντων που έχουν απήχηση στην ευρεία βάση θαυμαστών είναι φανταστική. Οι οπαδοί θα το λατρέψουν!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα