Αλεξάντερ Ίσακ: Κοντά σε μεταγραφή - ρεκόρ η Νιουκάστλ συμφώνησε με τη Σοσιεδάδ έναντι 63 εκατ.

Newsroom
Αλεξάντερ Ίσακ: Κοντά σε μεταγραφή - ρεκόρ η Νιουκάστλ συμφώνησε με τη Σοσιεδάδ έναντι 63 εκατ.

bet365

Η Νιούκαστλ συμφώνησε για μια μεταγραφή ρεκόρ, ύψους 63 εκατομμυρίων λιρών, για τον επιθετικό της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Αλεξάντερ Ισάκ.

Οι Magpies, που ήρθαν ισόπαλοι 3-3 με την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή, ενίσχυσαν σημαντικά τις επιθετικές τους επιλογές με έναν νέο επιθετικό.

Σύμφωνα τις τελευταίες πληροφορίες, η Νιούκαστλ πρόκειται να πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη μεταγραφή της από τότε που ολοκληρώθηκε η εξαγορά της από το Found των Σαουδαράβων.

Η προσφορά-μαμούθ έγινε δεκτή από τη Σοσιεδάδ με τον Σουηδό επιθετικό να είναι η τέταρτη προσθήκη του συλλόγου το καλοκαίρι.

Εάν τα πράγματα εξελιχθούν όπως αναμένεται, το deal θα επισκιάσει τα 41,5 εκατομμύρια £ που πλήρωσε η Νιούκαστλ για να αποκτήσει τον Μπρούνο Γκιμαράες από τη Λυών στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα