Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει σούπερ πρόταση ύψους 100 εκατ. ευρώ για τον Άντονι!

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει σούπερ πρόταση ύψους 100 εκατ. ευρώ για τον Άντονι!

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν παρατάει την υπόθεση του Άντονι και ετοιμάζεται να επανέλθει με αστρονομική πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ προς τον Άγιαξ για να τον αποκτήσει!

Η διαφαινόμενη προσθήκη του Κασεμίρο φαίνεται πως απλώς άνοιξε την όρεξη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είναι διατεθειμένη να πυροδοτήσει ακόμα μια μεταγραφική «βόμβα».

Σύμφωνα με το γαλλικό «Footmercato» στο Μάντσεστερ δεν δέχονται... ήττα στην υπόθεση του Άντονι και πλέον ετοιμάζονται να επιστρέψουν με βελτιωμένη πρόταση προς τον Άγιαξ που μαζί με τα μπόνους θα φτάνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Βραζιλιάνος άλλωστε αποτελεί διακαή πόθο των Κόκκινων Διάβολων, οι οποίοι θέλουν οπωσδήποτε να τον φέρουν στο Μάντσεστερ ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να τινάξουν τη μπάνκα στον αέρα.

Το φιξ ποσό πάντως κυμαίνεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ, ενώ 20 εκατομμύρια ακόμα προβλέπονται σε μορφή μπόνους και μαζί συνθέτουν τη φόρμουλα που είναι πολύ πιθανόν να πείσει τον Άγιαξ να ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή.

Η πρώτη προσφορά της Γιουνάιτεντ πάντως που άγγιζε τα 80 εκατομμύρια ευρώ είχε απορριφθεί με συνοπτικές διαδικασίες από τους ανθρώπους του Αίαντα, οι οποίοι έχουν αποδειχθεί σκληρά καρύδια καθ΄όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα