Δίκη Γκιγκς: Ξέσπασε σε κλάματα ο Ουαλός

Δίκη Γκιγκς: Ξέσπασε σε κλάματα ο Ουαλός

Newsroom
Δίκη Γκιγκς: Ξέσπασε σε κλάματα ο Ουαλός

bet365

O Ράιαν Γκιγκς ξέσπασε σε κλάματα όταν του ζητήθηκε να θυμηθεί τη νύχτα σε ένα κελί στο αστυνομικό τμήμα του Πέντλετον. «Ηταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου» τόνισε ο Ουαλός. 

H δίκη του Ράιαν Γκιγκς συνεχίζεται για 8η μέρα και ο πρώην εκλέκτορας της εθνικής ομάδας της Ουαλίας βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση. Μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως πάντα ήταν άπιστος στις σχέσεις, όμως ξεκαθάρισε πως ποτέ του δεν έχει χτυπήσει ούτε την 38χρονη σύντροφο του ούτε οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Ο πρώην σταρ της Γιουνάιτεντ ξέσπασε σε κλάματα, αφού κλήθηκε να θυμηθεί τη νύχτα που συνελήφθη επειδή φέρεται να χτύπησε την Κέιτ Γκρέβιλ, την τότε κοπέλα του. «Φοβήθηκα», είπε ο Γκιγκς «Δεν είχα ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση».

Ο Ουαλός άρχισε να κλαίει, με τη διαδικασία να καθυστερεί για λίγο, ώστε να ηρεμήσει. Εκείνο το βράδυ, είπε ο Γκιγκς, ήταν η «χειρότερη εμπειρία της ζωής μου». Ο ίδιος επέμεινε πως δε χτύπησε ποτέ την Κέιτ Γκρέβιλ, τονίζοντας πως παρά τα ξεσπάσματά του δεν υπήρξε βίαιος. Η δίκη του θα διαρκέσει δέκα ημέρες και σε αυτήν εκτιμάται πως θα παρευρεθούν τις επόμενες μέρες και οι Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Γκάρι Νέβιλ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα