Τσέλσι: Διαφορά στο οικονομικό με την Λέστερ για Φοφανά, ετοιμάζει νέα προσφορά

Σωτήρης Μυκονίου
Τσέλσι: Διαφορά στο οικονομικό με την Λέστερ για Φοφανά, ετοιμάζει νέα προσφορά

bet365

Η Τσέλσι έχει αποφασίσει να κάνει νέα προσφορά στην Λέστερ σύμφωνα με το SkySports, με τις «αλεπούδες» να ζητούν χρήματα αντίστοιχα του Μαγκουάιρ για να τον παραχωρήσουν.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον Γουέσλεϊ Φοφανά από την Λέστερ, με τους ιθύνοντες των «αλεπούδων» και τον Μπρένταν Ρότζερς να προσπαθούν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας ζητώντας χρήματα αντίστοιχα του Μαγκουάιρ για να τον παραχωρήσουν.

Η τελευταία προσφορά της Τσέλσι που απορρίφθηκε από την Λέστερ έφτανε τα 70 εκατ. ευρώ, όμως φυσικά αυτό απείχε αρκετά από τα 87 εκατ. περίπου που κόστισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Χάρι Μαγκουάιρ. Οι Λονδρέζοι έχουν αποφασίσει να καταθέσουν βελτιωμένη προσφορά, όπως αναφέρει το SkySports, η οποία θα πλησιάζει έτι περισσότερο στις απαιτήσεις των «αλεπούδων» προκειμένου να τις πείσουν να πουλήσουν τον παίκτη.

Οι άνθρωποι της Λέστερ δεν θέλουν να συναινέσουν στην πώληση του 21χρονου Γάλλου στόπερ, αφού θεωρούν πως η αξία του θα ανέβει κι άλλο τα επόμενα χρόνια κι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 με την ομάδα. Όσο μάλιστα πλησιάζουμε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, θα έχουν ένα λόγο παραπάνω να είναι ακόμα πιο αρνητικοί.

Ο Μπρένταν Ρότζερς δήλωσε πρόσφατα:

«Ακόμη και τώρα (να τον πουλήσουμε) θα ήταν αργά όσον αφορά την εύρεση του αντικαταστάτη του, αλλά είναι κάτι που σίγουρα όσο πιο αργά πάει να γίνει τόσο δυσκολότερο θα είναι όντως να υλοποιηθεί. Η απόφαση για την πώληση του Φοφανά άπτεται στην διοίκηση του συλλόγου, αυτοί θα πάρουν την τελική απόφαση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα