Μουρίνιο: Όταν τα έλεγε για τη Γιουνάιτεντ, τον θεωρούσαν υπερβολικό και είρωνα...

Μουρίνιο: Όταν τα έλεγε για τη Γιουνάιτεντ, τον θεωρούσαν υπερβολικό και είρωνα...

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο: Όταν τα έλεγε για τη Γιουνάιτεντ, τον θεωρούσαν υπερβολικό και είρωνα...

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παρακολουθεί εδώ και καιρό δικαιωμένος όσα συμβαίνουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν περιμένει από κανέναν να γυρίσει να του πει πόσο δίκιο είχε...

Ο Πορτογάλος νυν κόουτς της Ρόμα λατρεύεται πλέον στη Ρώμη, κατέκτησε και το πρώτο ιστορικά Europa Conference League στον τελικό των Τιράνων πριν από μερικούς μήνες και είναι... καβάλα στ' άλογο.

Ναι μεν απομακρύνθηκε κακήν – κακώς από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας προκαλέσει τριγμούς στ' αποδυτήρια με τις κόντρες του με τους παίκτες, αργότερα στην Τότεναμ δεν του επετράπη να παίξει στον τελικό με την Μάντσεστερ Σίτι και κατέγραψε ακόμα μια απόλυση, ωστόσο, παραμένει απόλυτα σίγουρος για τον εαυτό του.

Πίσω στο 2019 είχε αναφέρει ότι: «Μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου ήταν όταν κατάφερα να τερματίσουμε με την Γιουνάιτεντ στην δεύτερη θέση της Premier League. Το επαναλαμβάνω, γιατί ο κόσμος πραγματικά δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στο εσωτερικό του συλλόγου...».

Από τον Ράνγκνικ που προσελήφθη δίχως εμπειρίες σε αυτό το επίπεδο και εκθέτοντας τη διοίκηση για τις μεταγραφές που ζήτησε και δεν του έκαναν, τώρα στον Τεν Χαγκ τώρα και τα προβλήματα με τον Κριστιάνο, έχοντας καταφέρει η Μπράιτον να ρίξει «σφαλιάρα» στους «κόκκινους διαβόλους» με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ουδείς ποντάρει στην Γιουνάιτεντ ακόμα και για την τετράδα της Premier και ο Ζοσέ Μουρίνιο κάποτε τα έλεγε. Αλλά τότε όλοι τον θεωρούσαν υπερβολικό...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα