«Η Μπενφίκα πρότεινε στον Βλαχοδήμο πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους»

Newsroom
 «Η Μπενφίκα πρότεινε στον Βλαχοδήμο πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους»

bet365

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και το αν θα πάρει ή όχι μεταγραφή στη Λέστερ απασχολεί εκτενώς τα πορτογαλικά media, ενώ η Μπενφίκα φαίνεται πως θέλει να τον «δέσει» για χρόνια.

Στα πιο «καυτά» ονόματα στην Πορτογαλία συμπεριλαμβάνεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με αφορμή το ενδεχόμενο να μετακινηθεί από την Μπενφίκα στη Λέστερ. Ο Ελληνας πορτιέρε χαρακτηρίζεται ως ο Νο1 στόχος των «αλεπούδων» ώστε να αντικαταστήσει τον Κάσπερ Σμάιχελ κάτω από τα γκολπόστ τους και προφανώς το τι μέλλει γενέσθαι απασχολεί τα εκεί media.

Μάλιστα το CNN Portugal μετέδωσε πως οι «αετοί» του πρότειναν πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του που εκπνέει το καλοκαίρι του 2024, όμως η πλευρά του 28χρονου γκολκίπερ τους μετέφερε πως θέλει να περιμένει για ένα χρονικό διάστημα και ύστερα να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, κάτι που «μεταφράστηκε» πως επί του παρόντος επιθυμεί να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπιό με την αγγλική ομάδα.

Εννοείται πάντως πως υπολογίζεται κανονικά για την αποψινή (5/8) πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Μπενφίκα για το παιχνίδι με την Αρούκα.

@Photo credits: INTIME
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα