Λίβερπουλ: Επέκταση συμβολαίου στον Ζότα μέχρι το 2027! (vid)

Λίβερπουλ: Επέκταση συμβολαίου στον Ζότα μέχρι το 2027! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Επέκταση συμβολαίου στον Ζότα μέχρι το 2027! (vid)

bet365

Η μεγάλη επιβράβευση για τον Ντιόγο Ζότα ήρθε το μεσημέρι της Τρίτης με τη Λίβερπουλ να επισημοποιεί την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι και το 2027!

Έχοντας καταφέρει αυτή τη διετία που βρίσκεται στους «κόκκινους» να κάνει τρομερά σημαντική την παρουσία του στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ και να «κολλήσει» από την πρώτη στιγμή με την υπόλοιπη ομάδα και με το στυλ παιχνιδιού, ο Ζότα κατάφερε να πείσει τη διοίκηση για την επιβράβευση και την επέκταση του συμβολαίου του.

Το νέο συμφωνητικό που ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, τον κρατάει στο «Άνφιλντ» μέχρι και το 2027 και φυσικά του αυξάνει και τις εβδομαδιαίες απολαβές, ως αναγνώριση των προσπαθειών και των επιτευγμάτων του στο κλαμπ.

Σε 85 ματς έχει 34 τέρματα και 9 ασίστ και τα 40 εκατομμύρια λίρες που κόστισε πριν από δυο χρόνια, φαντάζουν απόλυτα λογικό και ίσως... μικρό ποσό για την ποιότητά του.

photo credits: @LFC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα