Άρσεναλ: Ο Λένο κλείνει στη Φούλαμ με 9,5 εκατ. ευρώ!

Νίκος Κικίδης
Άρσεναλ: Ο Λένο κλείνει στη Φούλαμ με 9,5 εκατ. ευρώ!

bet365

Παίκτης της Φούλαμ πρέπει να θεωρείται ο Μπερντ Λένο, μιας και οι Λονδρέζοι έκλεισαν το deal με την Άρσεναλ για την αγορά του έναντι του ποσού των 9,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Φούλαμ συνεχίζει να ανιχνεύει το μεταγραφικό παζάρι ενόψει της επιστροφής της στην Premier League και μια από τις θέσεις που θέλει να ενισχύσει είναι εκείνη του τερματοφύλακα!

Σε αυτό το πλαίσιο οι Λονδρέζοι έκρουσαν την πόρτα της Άρσεναλ για την απόκτηση του Γερμανού γκολκίπερ, Μπερντ Λένο, ο οποίος εδώ και μια σεζόν έχει χάσει τη φανέλα βασικού από τον Ράμσντεϊλ και αναζητά τρόπο διαφυγής από το αγγλικό κλαμπ.

Σύμφωνα με το «Athletic», πάνω σε αυτή τη συνθήκη αποφάσισε να κεφαλαιοποιήσει η Φούλαμ, με τους Cottagers να καταλήγουν σε deal με τους Gunners για την απόκτηση του Γερμανού έναντι του ποσού των 9,5 εκατομμυρίων ευρώ!

Από την πλευρά του ο πρώην τερματοφύλακας της Λεβερκούζεν έδωσε κατευθείαν τα χέρια με τους ανθρώπους της Φούλαμ και πλέον αναμένεται τις επόμενες μέρες να περάσει από τα ιατρικά τεστ προτού ανακοινωθεί από το (φαινομενικά) νέο του κλαμπ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα