Ρονάλντο: Έπαιξε ένα ημίχρονο στη φιλική ισοπαλία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ράγιο Βαγιεκάνο (vids)

Βασίλης Μπαλατσός
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στη φιλική ισοπαλία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με σχόλιο του στο Instagram είχε προαναγγείλει την επιστροφή του «Βασιλιά» και αυτή έγινε στην φιλική ισοπαλία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ράγιο Βαγιεκάνο (1-1) στο «Ολντ Τράφορντ». O Πορτογάλος σταρ για πρώτη φορά μετά το αίτημα του να αποχωρήσει από τους «Κόκκινους Διαβόλους» επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, καθώς ξεκίνησε βασικός και έπαιξε για ένα ημίχρονο. Ο «CR7» αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα από τον νεαρό Ντιαλό, ο οποίος ήταν ο σκόρερ στο 49'. Για τη Ράγιο Βαγιεκάνο ισοφάρισε στο 57΄ο Άλβαρο Γκαρσία.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ ξεκούρασε όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στη φιλική ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν παίξει αρκετά στα προηγούμενα ματς. Ο Κρίστιαν Έρικσεν μια μέρα μετά το ντεμπούτο του ξεκίνησε βασικός και έπαιξε για 61 λεπτά, ενώ το ντεμπούτο του έκανε ο νεοαποκτηθείς κεντρικός αμυντικός Λίσαντρο Μαρτίνες, o οποίος έπαιξε για μία ώρα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χίτον, Βαράν, Τέγιες, Βαν Ντε Μπεκ, Γκάρνερ (74' Ίγκμπαλ), Λάιρντ, Τσονγκ, Γκαρνάτσο (73' Σορετίρ), Μαρτίνες (61' Μπαιγί), Έρικσεν (61' Μέζμπρι), Ρονάλντο (46' Ντιαλό).