Άρσεναλ: Ο Ελνένι «θα προπονήσει την Άρσεναλ» αφού αποσυρθεί, λέει ο πατέρας του

Άρσεναλ: Ο Ελνένι «θα προπονήσει την Άρσεναλ» αφού αποσυρθεί, λέει ο πατέρας του

Newsroom
Άρσεναλ: Ο Ελνένι «θα προπονήσει την Άρσεναλ» αφού αποσυρθεί, λέει ο πατέρας του

bet365

Σύμφωνα με τον πατέρα του ο 30χρονος μέσος έχει όλα τα φόντα να προπονήσει τους «κανονιέρηδες» αφότου κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο διεθνής Αιγύπτιος μέσος, Μοχάμεντ Ελνένι, έφτασε κοντά στην έξοδο από το «Emirates» αυτό το καλοκαίρι, αλλά τελικώς ο 30χρονος υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο, με δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο με την Άρσεναλ.

Ενώ η καριέρα του μέσου δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα, ο πατέρας του παραδέχτηκε ότι ήξερε ότι θα έμενε στον σύλλογο και πως πιστεύει ότι θα ακολουθήσει τα βήματα του Μικέλ Αρτέτα αναλαμβάνοντας τη θέση του τεχνικού στην ομάδα του Λονδίνου. Πιστεύει δε ότι ο γιος του έχει ό,τι χρειάζεται για να πετύχει ως μάνατζερ στο μέλλον.

Μιλώντας στο MBC Egypt, είπε: «Ήμουν σίγουρος ότι ο Ελνένι θα συνέχιζε στην Άρσεναλ και του το είπα, παρόλο που όλοι στην Αίγυπτο έλεγαν ότι θα έφευγε από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι. Οι παίκτες της Άρσεναλ αγαπούν τον Ελνένι, είναι αγαπητός στους συναδέλφους του στα αποδυτήρια και η διοίκηση του συλλόγου τον αγαπάει, οπότε πιστεύω ότι θα προπονήσει την Άρσεναλ στο μέλλον».

«Λέω στον Ελνένι ότι είμαι περήφανος για σένα, με έκανες να κρατάω το κεφάλι μου, είτε λόγω της απόδοσής σου με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου είτε με την Άρσεναλ», πρόσθεσε και περιέγραψε τον Σαλάχ ως τον «καλύτερο παίκτη στον κόσμο». «Λέω στον Μοχάμεντ Σαλάχ ότι είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και το καμάρι της Αιγύπτου».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα