Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Ασταμάτητοι οι «Κόκκινοι Διάβολοι» και 3-0 στο ημίχρονο (vid)

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Ασταμάτητοι οι «Κόκκινοι Διάβολοι» και 3-0 στο ημίχρονο (vid)

bet365

Οι βασικοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πρώτο ματς που κοουτσάρει ο Έρικ Τεν Χαγκ, προηγήθηκαν με 3-0 κόντρα στις «ρεζέρβες» της Λίβερπουλ μέχρι την ανάπαυλα του πρώτου μέρους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο στο φιλικό ματς κόντρα στη Λίβερπουλ στην Μπανγκόκ. Οι βασικοί των «Κόκκινων Διαβόλων» προηγήθηκαν με 3-0 μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στους «Reds», οι οποίοι ξεκίνησαν το ματς με νεαρούς παίκτες και αναπληρωματικούς, εκτός από τον Χέντερσον, τον Λουίς Ντίας και τον Άλισον. Ο Σάντσο άνοιξε το σκορ στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Έρικ Τεν Χανγκ, στο 30' ο Φρεντ με εξαιρειτκή λόμπα «κρέμασε» τον Άλισον και και στο 32' ο Άντονι Μαρσιάλ, ο οποίος επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Σεβίλλη έκλεψε τη μπάλα από τον Ράις Ουίλιαμς και διαμόρφωσε το 3-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα