Τοροσίδης: «Ο Τσιμίκας ξεχωρίζει για την καρδιά και την τρέλα του»

Newsroom
Τοροσίδης: «Ο Τσιμίκας ξεχωρίζει για την καρδιά και την τρέλα του»
Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης, με δήλωση του στη συνέντευξη Τύπου της PROSPORT αποθέωσε τον πρώην συμπαίκτη του, Κώστα Τσιμίκα.

O Βασίλης Τοροσίδης μέσω βίντεο που προβλήθηκε στη συνέντευξη Τύπου της PROSPORT μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον φίλο του και πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Κώστα Τσιμίκα. Ο τεχνικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στον χαρακτήρα του διεθνή Έλληνα αριστερού μπακ, αναφέροντας: «Δεν θα μιλήσω για την ποδοσφαιρική αξία του Κώστα. Όλη η Ευρώπη την έχει δει. Θέλω να επισημάνω πως όταν επέστρεψα στον Ολυμπιακό το καλοκαίρ του 2018 με εντυπωσίασε η ψυχή, ο χαρακτήρας, το πείσμα του, ο δυναμισμός και η καρδιά που έβαζε από την προπόνηση μέχρι τα ματς. Αυτή τον κάνει να ξεχωρίζει. Η καρδιά του και η τρέλα του. Εύχομαι να είναι καλά αυτός και η οικογένεια του. Κώστα σε αγαπώ».

Από την πλευρά του ο «Greek Scouser» είπε για τον πρώην αρχηγό της Εθνικής: «Ο Τοροσίδης με βοήθησε πολυ σαν ποδοσφαιριστής και άνθρωπος. Ήταν αυτός που μου... έμαθε αυτή τη σέντρα, την οποία έχει στο μέγιστο!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα