Τοροσίδης: «Ο Τσιμίκας ξεχωρίζει για την καρδιά και την τρέλα του»

Newsroom
Τοροσίδης: «Ο Τσιμίκας ξεχωρίζει για την καρδιά και την τρέλα του»

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης, με δήλωση του στη συνέντευξη Τύπου της PROSPORT αποθέωσε τον πρώην συμπαίκτη του, Κώστα Τσιμίκα.

O Βασίλης Τοροσίδης μέσω βίντεο που προβλήθηκε στη συνέντευξη Τύπου της PROSPORT μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον φίλο του και πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Κώστα Τσιμίκα. Ο τεχνικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στον χαρακτήρα του διεθνή Έλληνα αριστερού μπακ, αναφέροντας: «Δεν θα μιλήσω για την ποδοσφαιρική αξία του Κώστα. Όλη η Ευρώπη την έχει δει. Θέλω να επισημάνω πως όταν επέστρεψα στον Ολυμπιακό το καλοκαίρ του 2018 με εντυπωσίασε η ψυχή, ο χαρακτήρας, το πείσμα του, ο δυναμισμός και η καρδιά που έβαζε από την προπόνηση μέχρι τα ματς. Αυτή τον κάνει να ξεχωρίζει. Η καρδιά του και η τρέλα του. Εύχομαι να είναι καλά αυτός και η οικογένεια του. Κώστα σε αγαπώ».

Από την πλευρά του ο «Greek Scouser» είπε για τον πρώην αρχηγό της Εθνικής: «Ο Τοροσίδης με βοήθησε πολυ σαν ποδοσφαιριστής και άνθρωπος. Ήταν αυτός που μου... έμαθε αυτή τη σέντρα, την οποία έχει στο μέγιστο!»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα