Γιουνάιτεντ και Τσέλσι... ορέγονται τον άνθρωπο που έχτισε τη Λίβερπουλ του Κλοπ!

Νίκος Κικίδης
Γιουνάιτεντ και Τσέλσι... ορέγονται τον άνθρωπο που έχτισε τη Λίβερπουλ του Κλοπ!

bet365

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι πάνε για το κόλπο γκρόσο με την πρόσληψη του Μάικλ Έντουαρντς στη θέση του τεχνικού διευθυντή, ο οποίος υπήρξε ο «αρχιτέκτονας» της Λίβερπουλ για πάνω από δεκαετία!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι κινούνται σε ρυθμούς... rebuild ενόψει της νέας σεζόν και προκειμένου να ολοκληρώσουν με επιτυχία την αποστολή τους έχουν ξεχωρίσει το κατάλληλο πρόσωπο που θα τους βοηθήσει καθ΄όλη τη διάρκειας της διαδικασίας.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα της «Daily Mail» πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει όσο λίγοι την Premier League, καθώς υπήρξε ο «αρχιτέκτονας» που έχτισε από την αρχή τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ!

Ο Μάικλ Έντουαρντς, περί ου ο λόγος, λίγες εβδομάδες μετά τον αποχωρισμό του από τους Reds τους οποίους οδήγησε στην κορυφή χάρη στα... μαγικά του deals, βρίσκεται στο «στόχαστρο» των δυο αγγλικών ομάδων που ευελπιστούν να τον «στρατολογήσουν» το συντομότερο δυνατόν.

Στην περίπτωση της Τσέλσι δε, η ανάγκη για την εύρεση ενός νέου αθλητικού διευθυντή μετά το τέλος της πάλαι ποτέ Σιδηράς Κυρίας, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, χαρακτηρίζεται επείγουσα, με τον Μπόελι να θεωρεί τον Έντουαρντς ως το ιδανικό πρόσωπο για να δομήσει τους Μπλε της νέας εποχής.

Ο Άγγλος πάντως για την ώρα δεν έχει απαντήσει στις προτάσεις των δυο ομάδων και μένει να φανεί αν είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να στελεχώσει κάποιον άμεσο ανταγωνιστή της Λίβερπουλ, την οποία υπηρέτησε για πάνω από μια δεκαετία (11 χρόνια).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα