Ντάργουιν Νούνιες: Η δηλητηρίαση και η χαμένη ευκαιρία της Γιουνάιτεντ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ντάργουιν Νούνιες: Η δηλητηρίαση και η χαμένη ευκαιρία της Γιουνάιτεντ!

bet365

Μια ατυχής συγκυρία και μια ματαίωση ενός ραντεβού, οδήγησε την Λίβερπουλ σε ρόλο αφεντικού για την απόκτηση του Νούνιες, αφού η Γιουνάιτεντ έχασε την ευκαιρία της λόγω... τροφικής δηλητηρίασης!

Από τις ιστορίες που θα μνημονεύονται για χρόνια και θ' αποτελούν μια από τις πιο αξιοπερίεργες στο μεταγραφικό τοπίο, για τον τρόπο με τον οποίο μια ολόκληρη υπόθεση πήρε άλλη τροπή εξαιτίας ενός από τα πιο απροσδόκητα γεγονότα.

Ο Ντάργουιν Νούνιες εδώ και λίγες μέρες είναι επίσημα παίκτης της Λίβερπουλ, έχοντας κοστίσει 75+25 εκατομμύρια στη νέα του ομάδα. Αππό τη στιγμή που οι «κόκκινοι» εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους, δεν υπήρξε κανείς να τους κοντράρει και η Γιουνάιτεντ αποφάσισε να κάνει πίσω και να μην προκαλέσει «μάχη» εκατομμυρίων.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», λέγεται πως τον περασμένο Απρίλη είχαν κανονίσει ραντεβού με την Μπενφίκα για να συζητήσουν για τον Ουρουγουανό επιθετικό και το ενδεχόμενο απόκτησής του, ωστόσο, εκείνη η συνάντηση δεν έγινε ποτέ.

Ο πρόεδρος των «αετών», Ρουί Κόστα, υπέστη τροφική δηλητηρίαση εκείνες τις μέρες, η κουβέντα έμεινε στην άκρη και από τη στιγμή που εμφανίστηκε η Λίβερπουλ, δεν υπήρξε ποτέ πια κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη για το κλαμπ του Μάντσεστερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα