Λακαζέτ: Αποχαιρέτησε την Άρσεναλ και φεύγει ελεύθερος

Λακαζέτ: Αποχαιρέτησε την Άρσεναλ και φεύγει ελεύθερος

Κώστας Ζάλιαρης
Λακαζέτ: Αποχαιρέτησε την Άρσεναλ και φεύγει ελεύθερος

bet365

Επίσημα πλέον και ο Αλεκσάντρ Λακαζέτ αποχωρεί από την Άρσεναλ, η οποία έχασε τον Γάλλο, αλλά και τον Ομπαμεγιάνγκ πριν από μερικούς μήνες, δίχως να βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία της.

Οι «κανονιέρηδες» προχωρούν σε ανανέωση και έντονο φρεσκάρισμα της γραμμής κρούσης, με τον Αρτέτα να προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα μπορεί σε βάθος χρόνου να βασιστεί σε νεαρά παιδιά, έτοιμα να οδηγήσουν την ομάδα σε νέα, λαμπρά μονοπάτια.

Κάπως έτσι και με τον Λακαζέτ να μην είναι πλέον τόσο σημαντικός το τελευταίο διάστημα, ο Γάλλος αποχωρεί στο τέλος του μήνα, μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά το συμβόλαιό του.

Έπειτα από μια πενταετία με 206 συμμετοχές και 71 γκολ, ο «Λάκα» μένει ελεύθερος, με το λονδρέζικο κλαμπ να τον χάνει κι αυτόν ελεύθερο, όπως συνέβη τον Ιανουάριο με τον Ομπαμεγιάνγκ. Πολύ διαφορετικές, βέβαια, οι δύο περιπτώσεις, με τον Γκαμπονέζο να έχει αναγκάσει τον σύλλογο σε λύση του συμβολαίου προκειμένου ν' απαλλαχθούν από τις τρέλες του.

Ο Λακαζέτ στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, αναφέρει:

«Πριν από πέντε χρόνια έγινε πραγματικότητα το όνειρό μου και υπέγραψα στην Άρσεναλ. Ήταν τιμή μου να φορέσω αυτή τη φανέλα, να είμαι κομμάτι αυτής της οικογένειας. Πήρα τρόπαια. Συνάντησα καλούς ανθρώπους και αγάπησα την ομάδα. Καλή τύχη στο μέλλον στον σύλλογο και τους οπαδούς, ήταν απόλαυση.

Once a gunner, always a gunner, σ' ευχαριστώ Άρσεναλ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα