Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τέλος ο Ράλφ Ράνγκνικ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τέλος ο Ράλφ Ράνγκνικ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τέλος ο Ράλφ Ράνγκνικ

bet365

Ο Ραλφ Ράνγκνικ ανακοίνωσε πως δεν θα αναλάβει τον συμβουλευτικό ρόλο που αναμενόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω των υποχρεώσεων του ως τεχνικός της εθνικής ομάδας της Αυστρίας.

Και ξαφνικά τέλος ο Ράλφ Ράνγκνικ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο Γερμανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου πριν τα πρώτα του ματς στην τεχνική ηγεσία της Αυστρίας δεν θα αναλάβει εν τέλει τη συμβουλευτική θέση στους «Κόκκινους Διαβόλους», καθώς θέλει να αφοσιωθεί πλήρως στον νέο του ρόλο ως ομοσπονδιακός τεχνικός των Αυστριακών.

Ο Ράνγκνικ ανέλαβε τον Ιανουάριο ως αντικαταστάτης του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με υπηρεσιακό ρόλο και εξ αρχής προοριζόταν να αναλάβει επιτελικό, συμβουλευτικό ρόλο στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στις 29 Απριλίου ο Γερναμός ανακοινώθηκε από την εθνική Αυστρίας αλλά επισήμανε πως θα παραμείνει στο Μάντσεστερ, όμως ακριβώς ένα μήνα αργότερα έκανε γνωστό πως δεν θα αναλάβει τον ρόλο για τον οποίο προοριζόταν εξ αρχής.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ράλφ Ράνγκνικ για τις προσπάθειές του ως υπηρεσιακός προπονητής τους τελευταίους έξι μήνες. Με κοινή συμφωνία, ο Ραλφ θα επικεντρωθεί τώρα αποκλειστικά στον νέο του ρόλο ως προπονητής της εθνικής ομάδας της Αυστρίας και επομένως δεν θα αναλάβει ρόλο συμβούλου στο Ολντ Τράφορντ. Θα θέλαμε να ευχηθούμε στον Ραλφ καλή τύχη σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του», ανέφερε η ανακοίνωση του κλαμπ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα