Xάαλαντ: Έφτασε στο Μάντσεστερ ο Νορβηγός σταρ με ιδιωτικό τζετ

Xάαλαντ: Έφτασε στο Μάντσεστερ ο Νορβηγός σταρ με ιδιωτικό τζετ

bet365

Δύο εβδομάδες μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Έρλινγκ Χάαλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι ο Νορβηγός σταρ ταξίδεψε στο Μάντσεστερ με ιδιωτικό τζετ.

Στο Μάντσεστερ βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Έρλινγκ Χάαλαντ για λογαριασμό της Σίτι. Ο Νορβηγός σταρ εδώ και δυο εβδομάδες είναι επίσημα ποδοσφαιριστής των «Πολιτών», ολοκλήρωσε τις τελευταίες του υποχρεώσεις με τη Ντόρτμουντ και πλέον είναι έτοιμος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Ο 21χρονος φορ το απόγευμα της Τρίτης (24/5) έφτασε στο Μάντσεστερ, από τη Βαρκελώνη, οπού πέρασε ιατρικά τεστ, με ιδιωτικό τζετ τον υποδέχτηκαν άνθρωποι του κλαμπ, οπαδοί και δημοσιογράφοι. Ο Χάαλαντ την Τετάρτη (25/5) θα επισκεφτεί το προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Σίτι, θα βγάλει φωτογραφίες και θα δώσει συνέντευξη, η οποία αναμένεται να δημοσιευτεί την επόμενη εβδομάδα.

O Nορβηγός στην τελευταία του σεζόν με τη φανέλα της Ντόρτμουντ έπαιξε 30 φορές, σκόραρε 29 γκολ και μοίρασε οκτώ γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα