Χάαλαντ: «Τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα της Ντόρτμουντ» (vid)

Νίκος Κικίδης
Χάαλαντ: «Τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα της Ντόρτμουντ» (vid)

bet365

Τίτλοι τέλους για τον Έρλινγκ Χάαλαντ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, με τον Νορβηγό επιθετικό να αποχαιρετά τους Βεστφαλούς μέσα από ανάρτηση στα social media.

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ αποχαιρέτησαν τον Χάαλαντ πριν από τη σέντρα του τελευταίου ματς της σεζόν κόντρα στη Χέρτα και ο Νορβηγός είχε την ευκαιρία να τους το ανταποδώσει (και) μετά το φινάλε του αγώνα.

Ο 21χρονος αστέρας, που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, είπε το τελευταίο αντίο τους Βεστφαλούς μέσα από ανάρτησή του στα social media, τονίζοντας πως ήταν τιμή του που αγωνίστηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

«Αισθάνομαι τεράστια τιμή που φόρεσα αυτή τη φανέλα. Στην Ντόρτμουντ, έζησα κάποιες αξιομνημόνευτες στιγμές, συνάντησα ιδιαίτερους ανθρώπους, για να μην αναφερθώ στους φιλάθλους που ήταν πάντα ο έξτρα παίκτης στον αγωνιστικό χώρο. Το «Κίτρινο Τείχος» ήταν πραγματικά απίστευτο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τίποτα, σας ευχαριστώ για όλα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Χάαλαντ αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2020 από τη Ντόρτμουντ και μέσα σε 2,5 χρόνια κατάφερε να ανελιχθεί στην κορυφή της ποδοσφαιρικής ελίτ. Τα 86 γκολ άλλωστε σε 89 αγώνες που σημείωσε με τους Βεστφαλούς μιλούν από μόνα τους για την ποιότητα του 21χρονου φορ, ο οποίος από τη νέα σεζόν και για τα επόμενα πέντε χρόνια θα κοσμεί την επιθετική γραμμή της Σίτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα