Γκουντογκάν - Κλοπ: Ο μαθητής «πλήγωσε» τον μέντορα στην τελευταία αγωνιστική (vid)

Γκουντογκάν - Κλοπ: Ο μαθητής «πλήγωσε» τον μέντορα στην τελευταία αγωνιστική (vid)

bet365

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν ώθησε τη Μάντσεστερ Σίτι με τα δύο γκολ του στην τεράστια ανατροπή τίτλου επί της Άστον Βίλα, «πληγώνοντας» έτσι τη Λίβερπουλ του άλλοτε μέντορά του στη Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ.

«Ο Γκουαρδιόλα είναι ιδιοφυία, αλλά ο Κλοπ είναι σαν πατέρας για μένα». Αυτό είχε δηλώσει ο Γκουντογκάν.

«Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω προπονήσει στην καριέρα μου». Τάδε έφη ο Κλοπ, μόλις τον Φεβρουάριο του 2021 μετά το «masterclass» του άλλοτε χαφ του στη Ντόρτμουντ, σε εκείνο το εμφατικό 4-1 της Μάντσεστερ Σίτι στο άδειο «Άνφιλντ».

Κλοπ και Γκουντογκάν συνδέονται από τα χρόνια στους Βεστφαλούς (μαζί από το 2011 ως το 2015), αλλά το τέλος της φετινής Premier League τους βρήκε σε διαγώνιες θέσεις στο «ρινγκ», με τον 31χρονο διεθνή να «σκοτώνει» τα όνειρα της Λίβερπουλ και του «Κλόπο», που έβλεπαν μέχρι το 75ο λεπτό τη Μάντσεστερ Σίτι να χάνει με δύο γκολ διαφορά από την Άστον Βίλα.

Ο Γκουντογκάν ήταν ο απόλυτος game-changer για τους Σίτιζενς. Πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 68' και στο 76' σάλπισε την αντεπίθεση για μια ανατροπή-εξπρές μέσα σε πέντε λεπτά! Πρώτα σκόραρε το γκολ για το 1-2, δύο λεπτά αργότερα ο Ρόδρι πήρε τη σκυτάλη για την ισοφάριση και στο 81' και πάλι ο Γκουντογκάν σφράγισε το comeback τίτλου για τους Πολίτες. Την ίδια ώρα, το γκολ του πρώην παίκτη της Μπορούσια και ενός από τους παίκτες που αναδείχθηκαν μέσω του Γιούργκεν Κλοπ, οι Reds και ο Γερμανός τεχνικός γεύτηκαν το γλυκόπικρο συναίσθημα της νίκης χωρίς αντίκρισμα, απέναντι στη Γουλβς.


@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα