Tuttosport: «Αύριο ανακοινώνεται η επιστροφή του Πογκμπά στην Γιουβέντους»

Tuttosport: «Αύριο ανακοινώνεται η επιστροφή του Πογκμπά στην Γιουβέντους»

bet365

Δημοσίευμα της Tuttosport αναφέρει ότι η μεταγραφή του Πολ Πογκμπά στην Γιουβέντους αναμένεται να επισημοποιηθεί την Δευτέρα (16/05).

Το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δύσκολα θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» και τη νέα σεζόν. Ο Πολ Πογκμπά έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές τα παράπονά του για την κατάσταση στον αγγλικό σύλλογο αλλά και την επιθυμία του να αποχωρήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Ο 29χρονος μέσος, ο οποίος δεν θα προλάβει να παίξει σε κάποιο από τα εναπομείναντα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φαίνεται ότι βρίσκεται ένα βήμα από την επιστροφή στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιταλική Tuttosport, η «Γηραιά Κυρία» θα επισημοποιήσει την Δευτέρα (16/05) την επιστροφή του Γάλλου αστέρα, ο οποίος θα αμείβεται με 7,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Πάντως η μάνατζερ του, Ραφαέλα Πιμέντα θα συναντηθεί την Δευτέρα (16/05) με τους διοικούντες την Γιουβέντους, προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη συμφωνία.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα