Κόντε για Αρτέτα: «Μόλις ξεκίνησε την προπονητική και ήδη παραπονιέται πάρα πολύ» (vid)

Κώστας Τόπας
Κόντε για Αρτέτα: «Μόλις ξεκίνησε την προπονητική και ήδη παραπονιέται πάρα πολύ» (vid)

bet365

Ο Αντόνιο Κόντε δεν συμμερίζεται την κριτική του Μικέλ Αρτέτα σχετικά με την απόδοση του διαιτητή και άσκησε έντονη κριτική στον Βάσκο τεχνικό της Άρσεναλ.

Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, προέτρεψε τον Μίκελ Αρτέτα να σταματήσει να παραπονιέται για την διαιτησία και να επικεντρωθεί στη δική του ομάδα, μετά τα σχόλια που έκανε για τον διαιτητή, για τον αγώνα με τα «σπιρούνια».

«Είναι ντροπή, καταστράφηκε ένα όμορφο παιχνίδι. Δεν θέλω και δεν μπορώ να σας πω για τη διαιτησία, μπορείτε να φωνάξετε τον ρέφερι και να εξηγήσει όσα πρέπει μπροστά στην κάμερα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αρτέτα εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τα παράπονά του για το πέναλτι που κέρδισε η Τότεναμ και την αποβολή του Ρομπ Χόλντινγκ από το πρώτο ημίχρονο. Ο Κόντε πάντως δεν συμφώνησε καθόλου με την εκτίμηση του διαιτητή που έκανε ο Αρτέτα.

«Ο Αρτέτα είναι πολύ καλός προπονητής. Αλλά μόλις ξεκίνησε σε αυτή τη δουλειά και νομίζω ότι τον ακούω να παραπονιέται πολύ. Πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο στην ομάδα του και να μην παραπονιέται τόσο πολύ. Η κόκκινη κάρτα για μένα ήταν ξεκάθαρη. Μην ξεχνάτε ότι κόντρα στη Λίβερπουλ δεν είπα τίποτα για αυτό που έγινε με τον Φαμπίνιο», τόνισε ο Ιταλός προπονητής της Τότεναμ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα