Μπέρνλι - Σαουθάμπτον 2-0: «Ολοζώντανη» στο κόλπο της παραμονής (vid)

Newsroom
Μπέρνλι - Σαουθάμπτον 2-0: «Ολοζώντανη» στο κόλπο της παραμονής (vid)

bet365

Η Μπέρνλι πήρε σπουδαία νίκη σωτηρίας επί της Σαουθάμπτον (2-0) στο δεύτερο ματς μετά την απομάκρυνση του Σον Ντάις και μείωσε έτσι στον πόντο από τη 17η Έβερτον, που έχει ματς λιγότερο αλλά και προσεχές ντέρμπι στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ.

Η αιφνίδια απόλυση του Σον Ντάις έκανε περισσότερο καλό από όσο κακό για τη Μπέρνλι και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Μετά τον πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Γουέστ Χαμ, οι Κλάρετς με τον Μάικλ Τζάκσον ως υπηρεσιακό στο τιμόνι τους πανηγύρισαν τεράστιο τρίποντο επί της Σαουθάμπτον (2-0), μειώνοντας έτσι σε απόσταση βολής από την 17η Έβερτον έστω και με ματς περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα και τελείωμα στο πρώτο ημίχρονο, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 12' με τον Ρόμπερτς. Κι ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα, στο 44', ο Κόλινς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, η οποία στο δεύτερο μέρος είχε και ακυρωθέν γκολ για το 3-0 στο 64', κάνοντας μία από τις πιο πειστικές εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα με το βλέμμα στη σωτηρία.

Έτσι, η Μπέρνλι βρίσκεται πλέον στο -1 από την έξοδο της επικίνδυνης ζώνης, εκεί όπου συναντά κανείς την Έβερτον, η οποία έχει ναι μεν ματς λιγότερο, αλλά παίζει ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο «Άνφιλντ» το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και μόνο ευχαριστημένη δεν πρέπει να νιώθει μετά το σημερινό αποτέλεσμα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα