Ελον Μασκ - Μαν. Γιουνάιτεντ: Οι οπαδοί της ζητούν την αγορά από τον δισεκατομμυριούχο

Ελον Μασκ - Μαν. Γιουνάιτεντ: Οι οπαδοί της ζητούν την αγορά από τον δισεκατομμυριούχο

Newsroom
Ελον Μασκ - Μαν. Γιουνάιτεντ: Οι οπαδοί της ζητούν την αγορά από τον δισεκατομμυριούχο

bet365

Ο Ελον Μασκ αγοράζει την Γιουνάιτεντ; Αυτό… ζητούν οι οπαδοί της Μάντσεστερ που δεν αντέχουν άλλο την οικογένεια Γκλέιζερ!

Το μεσημέρι της Παρασκευής (15/4) περίπου 30 οπαδοί των «Κόκκινων Διαβόλων» οργάνωσαν διαμαρτυρία έξω από το προπονητικό κέντρο του κλαμπ με πανό και συνθήματα κατά των Αμερικανών ιδιοκτητών της ομάδας και απαιτούσαν να πουλήσουν τις μετοχές τους και να «απαλλάξουν» την ομάδα από την παρουσία τους. Οι οπαδοί στοχοποίησαν και ποδοσφαιριστές με πανό που ανέφερε: «Ντροπή. Δεν μπορείτε να φοράτε τη φανέλα».

Ποιον επιθυμούν για διάδοχο; Τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, τον Ελον Μασκ. Ο 50χρονος, είναι ιδιοκτήτης των Tesla και Space X κι έχει καθαρή περιουσία περίπου 265 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ τον παρακάλεσαν να χρησιμοποιήσει μέρος της περιουσίας του για να πάρει στα χέρια του τον σύλλογο. Οι περισσότεροι οπαδοί θέλουν να δουν τον σύλλογο να πωλείται και πολλοί στα μέσα κοινωνικής εύχονται να αγοράσει την ομάδα ο Μασκ.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του talkSPORT και οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντι Γκόλντσταϊν, προέτρεψε τον 50χρονο δισεκατομμυριούχο να ανακαλέσει την προσφορά αγοράς του και να στραφεί στο χώρο του ποδοσφαίρου. «Έλον, Έλον. Ανακαλέστε την προσφορά σας. Αγοράστε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ξοδέψτε 2 δισεκατομμύρια λίρες για τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Κερδίστε τα πάντα. Και μετά θα αποθεωθείτε στο Twitter».

One fan even went to the effort of creating United shirts mocked up with Tesla on the front

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα