Γκουαρδιόλα: «Χαίρεσαι να βλέπεις τη Λίβερπουλ, ο Κλοπ με έχει κάνει καλύτερο προπονητή» (vid)

Γκουαρδιόλα: «Χαίρεσαι να βλέπεις τη Λίβερπουλ, ο Κλοπ με έχει κάνει καλύτερο προπονητή» (vid)

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποθέωσε τη Λίβερπουλ και τον Γιούργκεν Κλοπ μετά τo ισόπαλο ντέρμπι στο «Etihad», τονίζοντας το κίνητρο που έχει όταν αντιμετωπίζει τον Γερμανό τεχνικό.

Η σχέση αλληλοσεβασμού και αναγνώρισης μεταξύ Πεπ Γκουαρδιόλα και Γιούργκεν Κλοπ αποτυπώθηκε άλλη μια φορά από τη θερμή αγκαλιά τους μετά το τελευταίο σφύριγμα του Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ (2-2). Ο Καταλανός τεχνικός, όμως, το απέδειξε και μέσα από τις δηλώσεις του στο flash interview, μέσω των οποίων αποθέωσε τους Reds και τον Γερμανό προπονητή τους.

Μιλώντας στην κάμερα του «Sky Sports», ο Πεπ τόνισε ότι ο «Κλόπο» τον έχει κάνει καλύτερο προπονητή, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι... δεν είναι φίλοι και πως θα προσπαθήσει να τον νικήσει στο επερχόμενο μεταξύ τους ντέρμπι στο «Γουέμπλεϊ» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

«Σέβομαι τόσο πολύ τον Γιούργκεν Κλοπ. Με έχει κάνει καλύτερο προπονητή. Δεν είμαστε φίλοι, δεν βλεπόμαστε, δεν έχουμε γευματίσει ποτέ μαζί. Ίσως το κάνουμε μια μέρα στο Hall of Fame. Έχω τον αριθμό του αλλά δεν τον παίρνω τηλέφωνο. Υπάρχει σεβασμός, ξέρει ότι το επόμενο Σάββατο θα προσπαθήσω να τον νικήσω.

Ήταν ένα ματς-διαφήμιση για την Premier League σε όλο τον κόσμο. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να νικήσουν. Αισθάνομαι ότι τους αφήσαμε να ‘’ζήσουν’’ στο ματς. Η Λίβερπουλ, όμως, είναι μία ομάδα που χαίρεσαι να βλέπεις. Έχουν απειλητικούς παίκτες στη γραμμή κρούσης, είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Είμαι περήφανος για την εμφάνισή μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα