Μπέρνλι - Έβερτον 3-2: «Βύθισε» την ομάδα του Λάμπαρντ και παραμένει... ζωντανή

Μπέρνλι - Έβερτον 3-2: «Βύθισε» την ομάδα του Λάμπαρντ και παραμένει... ζωντανή

bet365

Σε μια ματσάρα με δύο ανατροπές η Μπέρνλι κέρδισε με 3-2 την Έβερτον στο «Ταρφ Μουρ», παρέμεινε... ζωντανή στη διεκδίκηση της παραμονής στην Premier League και έφερε την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ πιο κοντά στον «εφιάλτη» της Championship.

H Μπέρνλι είναι... πολύ σκληρή για να πεθάνει. Οι «Clarets» βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Έβερτον στο «Ταρφ Μουρ», όμως με κατάθεση ψυχής ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση, κέρδισαν τα «Ζαχαρωτά» με 3-2 και μένουν ζωντανοί στην υπόθεση της παραμονής στην Premier League. Όγδοη ήττα στο πρωτάθλημα για την Έβερτον σε δέκα ματς υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ.

Oι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12' με προβολή του Κόλινς μετά την ενέργεια του Κορνέ, ο Ριτσάρλισον ισοφάρισε έξι λεπτά αργότερα (18') με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για παράβαση του Γουέστγουντ στον Γκόρντον και στο 40' έκανε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους και πάλι από τα έντεκα βήματα, μετά από πέναλτι του κέρδισε ο Μικολένκο. Η Μπέρνλι βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 57' με το σουτ του Τζέι Ροντρίγκες μέσα από την περιοχή και ο Κορνέ έκανε την ανατροπή στην... ανατροπή μετά από ασίστ του Ματέι Βίντρα και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Η ομάδα του Σον Ντάις επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα (τέσσερις ήττες - μια ισοπαλία), παραμένει στη 18η θέση με 24 βαθμούς και απέχει μόλις έναν βαθμό από τη 17η Έβερτον (25), με τις δυο ομάδες να έχουν από 29 ματς και να δίνουν μάχη μέχρι «τελικής πτώσεως» για την παραμονή.

Βαθμολογία:

premier league table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα