Ρούνεϊ: «Έγινα προπονητής για ν' αναλάβω την Γιουνάιτεντ»

Ρούνεϊ: «Έγινα προπονητής για ν' αναλάβω την Γιουνάιτεντ»

Κώστας Ζάλιαρης
Ρούνεϊ: «Έγινα προπονητής για ν' αναλάβω την Γιουνάιτεντ»

bet365

Η τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο ο Γουέιν Ρούνεϊ έγινε προπονητής, όπως παραδέχθηκε ο θρύλος της ομάδας που πρόσφατα απέρριψε την Έβερτον.

Ο νυν τεχνικός της Ντέρμπι Κάουντι «ατσαλώνεται» και μαθαίνει από την αρχή στα πάρα πολύ δύσκολα, έχοντας πάρει μια ομάδα από το -21 και προσπαθώντας να την διατηρήσει στην Championship. Αν το καταφέρει θα καταγραφεί στα χρονικά του αγγλικού ποδοσφαίρου ως ένας από τους πιο ζόρικους άθλους που έχουν επιτευχθεί.

Μάλιστα, ο Ρούνεϊ πρόσφατα είχε την τεράστια ευκαιρία να γίνει ακόμα ένας θρύλος της Premier League που βρίσκεται σε πάγκο ομάδας του κορυφαίου επιπέδου, όμως, απέρριψε την πρόταση της Έβερτον. Ήθελε να παραμείνει στα «κριάρια» και να ολοκληρώσει την δουλειά του εκεί, δίχως να σκεφτεί να... πηδήξει από το καράβι στα δύσκολα.

Τώρα, όπως αναφέρει η Sun, ο Ρούνεϊ παραδέχεται ανοιχτά πως: «Ο κυριότερος λόγος που έχω μπει στην προπονητική είναι για ν' αναλάβω κάποια στιγμή την Γιουνάιτεντ. Ξέρω ότι τώρα δεν είμαι έτοιμος για κάτι τόσο μεγάλο, όμως θέλω να φτάσει μια μέρα που θα βρεθώ εκεί και θα κάνω τα πάντα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα