Βαθμολογία Premier League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσωρινά στην τετράδα (vid)

Newsroom
Βαθμολογία Premier League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσωρινά στην τετράδα (vid)

bet365

Χάρη στο χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Τότεναμ στο ντέρμπι για την τετράδα και προσπέρασε την Άρσεναλ στην 4η θέση, αλλά με τέσσερα (!) ματς περισσότερα. Έχασαν έδαφος οι Σπερς, στο -3 από τη Σίτι η Λίβερπουλ.

Η επαφή της με την τετράδα είχε... αραιώσει τους τελευταίους μήνες. Μια βραδιά του Κριστιάνο Ρονάλντο στα καλύτερά του, όμως, ήταν αρκετή για να της δώσει πνοή και φόρα με στόχο το πλασάρισμα στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε την Τότεναμ στο μεγάλο ματς της εξάδας χάρη στο χατ-τρικ του Πορτογάλου σούπερ σταρ και επέστρεψε στην 4η θέση, έστω κι αν ακόμα χρειάζεται να καλύψει αρκετό έδαφος για να γίνει το φαβορί.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ έφτασε τους 50 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Άρσεναλ, αλλά και με τέσσερα παραπάνω παιχνίδια. Συνθήκη που διατηρεί τους Κανονιέρηδες σε πρώτο πλάνο. Την ίδια ώρα, η Τότεναμ έχασε έδαφος έναντι και των δύο, αφού έμεινε 7η με 45 βαθμούς και δύο ματς λιγότερα από τη Γιουνάιτεντ.

Στην κορυφή το τοπίο παρέμεινε ίδιο με τις προηγούμενες εβδομάδες, αφού η Λίβερπουλ επικράτησε εκτός έδρας της Μπράιτον και επανήλθε στο -3 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Δείτε τη βαθμολογία της Premier League μετά από 29 αγωνιστικές:

Η βαθμολογία της Premier League

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα