Λίβερπουλ - Νόριτς 3-1: Ξέσπασμα με ματσάρα Τσιμίκα!

Λίβερπουλ - Νόριτς 3-1: Ξέσπασμα με ματσάρα Τσιμίκα!

Λίβερπουλ - Νόριτς 3-1: Ξέσπασμα με ματσάρα Τσιμίκα!

bet365

Ο Τσιμίκας έκανε ματσάρα με ασίστ, ο Σαλάχ έφτασε τα 150 γκολ και η Λίβερπουλ με εντυπωσιακή εμφάνιση στο β' μέρος επικράτησε 3-1 της Νόριτς και βρέθηκε στο -6 από την κορυφή.

Ο Τσιμίκας έκανε το καλύτερό του ματς με τη φανέλα της Λίβερπουλ, μοίρασε ασίστ και βοήθησε την ομάδα του να αποφύγει το... κάζο της χρονιάς. Ο Σαλάχ έφτασε τα 150 γκολ και οι Reds με εξαιρετική εμφάνιση στην επανάληψη επικράτησαν 3-1 της Νόριτς και βρέθηκαν στο -6 από τη Σίτι.

Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά στο ματς, με τον Τσιμίκα να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Η πρώτη στο 5ο λεπτό με προβολή από τη μικρή περιοχή, ενώ 32 λεπτά αργότερα το σουτ του αποκρούστηκε εξαιρετικά από τον Γκαν. Η Λίβερπουλ πίεζε, αλλά δεν μπορούσε να βρει χώρους και να σκοράρει. Στον αντίποδα, η Νόριτς ήταν αρκετά επικίνδυνη στις αντεπίθεσεις, με τον Πούκι να χάνει στο 15' μεγάλη ευκαιρία.

Ξεκίνημα με... σοκ για τους Reds, αφού στο 49' ο Ράσιτσα έγινε ο πρώτος Κοσοβάρος που πετυχαίνει γκολ στην Premier League. Οριγκί και Τιάγκο πήραν θέση στο βασικό σχήμα κι έδωσαν ώθηση στην ομάδα τους. Στο 66' ήρθε το γκολ της ισοφάρισης, με μεγάλο πρωταγωνιστή στον Τσιμίκα! Σούπερ κεφαλιά για τον Μανέ και ο Σενεγαλέζος με άψογο τελείωμα πέτυχε το 1-1.

Η Νόριτς προσπάθησε να απαντήσει δυο λεπτά μετά, όμως και πάλι ο Τσιμίκας είχε εξαιρετική τοποθέτηση στην προσπάθεια του Γκίλμουρ. Στην εξέλιξη της φάσης ήρθε και το δεύτερο τέρμα. Ο Αλισον μπλόκαρε εύκολα και με... ασίστ βρήκε τον Σαλάχ, με τον Αιγύπτιο να κάνει ό,τι θέλει την άμυνα των φιλοξενούμενων και να σκοράρει! Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Λουίς Ντίας στο 81ο λεπτό, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό επί αγγλικού εδάφους!

Ακάθεκτη η Σαουθάμπτον!

Η Σαουθάμπτον βρίσκεται στα καλύτερά της, έμεινε τέταρτο σερί ματς αήττητη και με το 2-0 κόντρα στην Έβερτον άφησε πίσω της μια και καλή τις περιπέτειες. Αντίθετα, τα «Ζαχαρωτά» είναι στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και συνεχίζουν να προβληματίζουν. Στο 52ο λεπτό ο Αρμστρονγκ πέτυχε το 1-0 και στο 84' ο Λονγκ διαμόρφωσε το 2-0.

«Διπλό» και... ανάσα για τη Γουότφορντ

Στο «Βίλα Παρκ» η Γουότφορντ «έσπασε» το αρνητικό σερί της στην Premier League και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο 2022, με σκορ 1-0! Οι «Χόρνετς» κατάφεραν να αντέξουν την πίεση της Άστον Βίλα και στο 78' βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Σαρ έβγαλε εξαιρετική σέντρα και ο Ντένις με κεφαλιά νίκησε τον Μαρτίνες και οδήγησε την ομάδα του σε μια μεγάλη «απόδραση». Τελευταία νίκη της Γουότφορντ ήταν στις 20 Νοεμβρίου, όταν συνέτριψε με 4-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκτοτε δεν κατάφερε να πάρει τρίποντο στα επόμενα έντεκα παιχνίδια (εννέα ήττες - δυο ισοπαλίες). Η ομάδα του Ρόι Χόντσον ανέβηκε στη 18η θέση με 18 βαθμούς, τέσσερις μακριά από τη Νιούκαστλ.

Απίθανη Μπέρνλι, «χρυσό» διπλό με τριάρα στην έδρα της Μπράιτον

Κάθε φορά που τολμά κανείς να τη «βαφτίσει» φαβορί για υποβιβασμό, η Μπέρνλι απαντά με… τρελές νίκες. Όπως αυτή που πέτυχε μέσα στην έδρα της φορμαρισμένης φέτος Μπράιτον με το επιβλητικό 3-0, πανηγυρίζοντας σπουδαίο διπλό στη «μάχη» της παραμονής. Οι Κλάρετς ήταν βγαλμένοι από το πιο ευχάριστο όνειρο του Σον Ντάις και «χτύπησαν» δύο φορές στο πρώτο μέρος, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βουτ Βέγκχορστ. Ο Ολλανδός «killer» άνοιξε το σκορ στο 21’ και μοίρασε την ασίστ στον Μπράουνχιλ στο 40’ μετά από «καραμπόλα», παγώνοντας τους Γλάρους. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο βετεράνος, Άαρον Λένον στο 69’, γράφοντας το τελικό 0-3 που έστειλε τη Μπέρνλι στους 17 βαθμούς και το -4 από την 17ηΝιούκαστλ, αλλά με δύο ματς λιγότερα!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα