Σαουθάμπτον: Η πρωτοποριακή μέθοδος που επιτρέπει τα υψηλά ποσοστά ενέργειας επί 90 λεπτά!

Newsroom
Σαουθάμπτον: Η πρωτοποριακή μέθοδος που επιτρέπει τα υψηλά ποσοστά ενέργειας επί 90 λεπτά!

bet365

Πρωτοποριακή μέθοδος από τη Σαουθάμπτον, η οποία επιστρατεύει... τραυματισμούς και ενεργειακά τζελ για να διατηρεί σε υψηλό βαθμό την ενέργειά της για 90 λεπτά!

Η Σαουθάμπτον φημίζεται για το εντυπωσιακό της πρέσινγκ τη φετινή σεζόν και στην Αγγλία φαίνεται πως ανακάλυψαν τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες του Χάζενχουτλ καταφέρνουν να διατηρήσουν υψηλό ρυθμό καθ΄όλη τη διάρκεια του 90λεπτου.

Όπως αναφέρει το «Sportbible», οι Άγιοι έχουν οδηγίες να κάνουν καθυστερήσεις στο διάστημα 60΄- 70 προσποιούμενοι κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, προκειμένου οι υπόλοιποι παίκτες να λαμβάνουν οδηγίες από τον προπονητή και παράλληλα να καταναλώσουν ένα ενεργειακό τζελ που θα τους παρέχει δυνάμεις για το υπόλοιπο του αγώνα.

Θωρείται μάλιστα πως το εν λόγω ενεργειακό ποτό περιέχει τους απαραίτητους υδατάνθρακες που αναζωογονούν άμεσα το σώμα, με τον χρονικό ορίζοντα της επίδρασή τους να περιορίζεται στα 10 με 15 λεπτά.

«Θα λαμβάνουν ενεργειακά τζελ, τα οποία περιέχουν μαλτοδεξτρίνη (μια μορφή υδατάνθρακα) και εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος αρκετά γρήγορα. Η επίδρασή τους είναι άμεση και περιορίζεται στο πρώτο δεκάλεπτο. Είμαι σίγουρος ότι το ιατρικό τιμ θα τους το πρότεινε και ο Χάζενχουτλ άναψε το πράσινο φως» ανέφερε χαρακτηριστικά για τη νέα μέθοδο της Σαουθάμπτον ο πρώην φυσιοθεραπευτής της Γουλβς, Φιλ Χέιγουρντ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα