Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον 2-0: Με τη σφραγίδα του Κριστιάνο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον 2-0: Με τη σφραγίδα του Κριστιάνο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον 2-0: Με τη σφραγίδα του Κριστιάνο

bet365

Η Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 2-0 της Μπράιτον με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο και βρέθηκε ξανά στην τετράδα!

Η Γιουνάιτεντ έπειτα από δυο διαδοχικές ισοπαλίες επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Μπράιτον και βρέθηκε ξανά στην τετράδα της Premier League και στο +2 από τη Γουέστ Χαμ. Κακό α΄μέρος, με τη Μάντσεστερ να έχει τον έλεγχο, όχι όμως και τον τρόπο να απειλήσει τη Μπράιτον. Μάλιστα, η μεγαλύτερη φάση του α' μέρους ήταν για τους «Γλάρους», αλλά την κεφαλιά του Μόντερ έβγαλε ο Ντε Χέα.

Ο Κριστιάνο ανάλαβε δράση και στο 51ο λεπτό έβαλε τέλος στο σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη. Ο Πορτογάλος σταρ με υπέροχο τελείωμα πέτυχε το 1-0 και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη. Στο 54' η Μπράιτον έμεινε με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Ντανκ, μιας και ο τελευταίος ανέτρεψε τον Ελάνγκα. Ο Κριστιάνο είχε μεγάλη ευκαιρία στο 64', ενώ στο 71΄ ο Μπρούνο ήταν αυτός που δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά. Η Μπράιτον στην πρώτη της φάση στην επανάληψη καρδιοχτύπησε τη Μάντσεστερ, μιας και η σουτάρα του Μόντερ βρήκε το δοκάρι. Ωστόσο, ο Μπρούνο Φερνάντες στο 90+7' πέτυχε το δεύτερο γκολ της Γιουνάιτεντ,

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ραλφ Ράνγκνικ): Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ (73΄ Πογκμπά), Σάντσο (80΄Τέλες), Ελάνγκα (79΄Ράσφορντ), Μπρούνο Φερνάντες, Ρονάλντο

Μπράιτον (Γκρέιαμ Πότερ): Σάντσες, Βελτμαν, Ντανκ, Γουέμπστερ, Κουκουρέγια, Μπισούμα, Γκος (60΄Αλθάτε), Μακ Άλιστερ, Μόντερ, Τροσάρ (60΄Λάμπτεϊ), Μοπέι (70΄Γουέλμπεκ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα