Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίντλεσμπρο: Γι' αυτό μέτρησε το γκολ του Κρουκς

Βασίλης Μπαλατσός
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίντλεσμπρο: Γι' αυτό μέτρησε το γκολ του Κρουκς

bet365

O διαιτητής Άντονι Τέιλορ και ο VAR μέτρησαν το γκολ της Μίντλεσμπρο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά το προφανές χέρι του Γουάτμορ, όμως υπάρχει εξήγηση για την απόφαση τους.

H Mίντλεσμπρο από το... πουθενά σκόραρε και ισοφάρισε τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» για τους «32» του FA Cup, με ένα γκολ που σήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων. Ο δημιουργός του τέρματος Ντάνκαν Γουάτμορ στο κοντρόλ του βρήκε τη μπάλα με το χέρι, πριν την πασάρει στον σκόρερ Ματ Κρουκς. O διαιτητής Άντονι Τέιλορ και ο VAR δεν ακύρωσαν το γκολ, με τον κανονισμό να τους δικαιώνει.

Σύμφωνα με τους κανόνες το χέρι θεωρείται ακούσιο, καθώς δεν το έκανε ο σκόρερ, η χρήση του δεν ήταν σκόπιμη, ενώ ακόμα και η θέση του χεριού δικαιολογείται από την κίνηση του επιτηθέμενου! Πάντως αν στην προσπάθεια του ο Γουάτμορ έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα (όπως και προσπάθουσε αλλά του... βγήκε ασίστ) το γκολ θα είχε ακυρωθεί, καθώς ο παίκτης που σκοράρει απαγορεύεται να κάνει οποιαδήποτε επαφή με τη μπάλα...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα