Η βαθμολογία της Premier League: Στο +13 η ακάθεκτη Σίτι και... πώς να το χάσει;

Newsroom
Η βαθμολογία της Premier League: Στο +13 η ακάθεκτη Σίτι και... πώς να το χάσει;

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε την Τσέλσι (1-0), την άφησε πίσω στο -13 και μόνο η Λίβερπουλ μπορεί να αποκτήσει... οπτική επαφή με τους Πολίτες στο κυνήγι του τίτλου (-14 με δύο ματς λιγότερα).

Η ξέφρενη πορεία της Μάντσεστερ Σίτι για το repeat συνεχίζεται και ούτε η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ αποδείχθηκε αρκετή για να τη σταματήσει. Μετά το διπλό του πρώτου γύρου στο «Στάμφορντ Μπριτζ», οι Πολίτες έκαναν το 2/2 απέναντι στους Μπλε (1-0) χάρη στο γκολ-ποίημα του Κέβιν Ντε Μπρόινε, διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους στα 12 παιχνίδια και ξεμάκρυναν στο +13 μετά από 22 αγωνιστικές, καθιστώντας εξαιρετικά απίθανο οποιοδήποτε σενάριο απώλειας του τίτλου.

Μοναδική που έχει ελπίδες να επιστρέψει σε μονοψήφια διαφορά με τις δικές της δυνάμεις, χωρίς δηλαδή να υπολογίζει σε... κατάρρευση της αρμάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα, είναι η Λίβερπουλ. Οι Reds βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο -14, αλλά έχουν δύο ματς λιγότερα κι αν τα συνδυάσουν με τρίποντα τότε θα έχουν μειώσει στο -8. Ακόμη κι έτσι, μοιάζει πολύ δύσκολο να ανατραπεί το σκηνικό που έχουν εδραιώσει οι Σίτιζενς για άλλη μια χρονιά.

Δείτε τη βαθμολογία:

Η βαθμολογια της Premier League

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα