Λέστερ: Τέσσερις παίκτες σε τουρνουά «κορονο-βόμβα» μετά την αναβολή του ματς με τη Νόριτς

Λέστερ: Τέσσερις παίκτες σε τουρνουά «κορονο-βόμβα» μετά την αναβολή του ματς με τη Νόριτς

bet365

Εντυπώσεις προκαλεί στο Νησί η έξοδος τεσσάρων παικτών της Λέστερ εν μέσω έξαρσης της Omicron και αναβολών των αγώνων, οι οποίοι επισκέφθηκαν το παγκόσμιο πρωτάθλημα darts που διεξήχθη στο Λονδίνο, από το οποίο προέκυψαν δεκάδες κρούσματα Covid-19.

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Νόριτς των Γιαννούλη-Τζόλη και τη Λέστερ αναβλήθηκε λόγω των πολλών κρουσμάτων στις τάξεις των Καναρινιών. Γεγονός που έδωσε έξτρα ημέρες ξεκούρασης στους παίκτες των Αλεπούδων, οι οποίοι, πάντως, απασχόλησαν τα αγγλικά ΜΜΕ με μια κοινή τους έξοδο στο τουρνουά darts που χαρακτηρίστηκε ως «κορονο-βόμβα» λόγω μαζικής διασποράς της Covid-19.

Η τετράδα των Τζέιμς Μάντισον, Χάρβεϊ Μπαρνς, Χάμζα Τσόουντρι και Κίερναν Ντιούσμπερι-Χολ εθεάθη στο «Alexandra Palace» του Λονδίνου που φιλοξένησε την τελική φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος για βελάκια, ανάμεσα σε κοινό 3.000 θεατών, την ώρα που βάσει προγράμματος θα αγωνίζονταν κόντρα στη Νόριτς.

Το συμβάν προκάλεσε... μουρμούρα για την επιλογή των ποδοσφαιριστών εν μέσω της έξαρσης της Omicron και των περιοριστικών μέτρων που τίθενται και πάλι στο Νησί το τελευταίο διάστημα, κι άπαντες στο εσωτερικό της Λέστερ κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα για να μην προκύψει κάποιο κρούσμα μεταξύ των τεσσάρων που έδωσαν το παρών στη λεγόμενη... κορονο-βόμβα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα