Τσέλσι - Λίβερπουλ: Πρώτο ματς που διεξάγεται με θέσεις ορθίων εδώ και 27 χρόνια!

Newsroom
Τσέλσι - Λίβερπουλ: Πρώτο ματς που διεξάγεται με θέσεις ορθίων εδώ και 27 χρόνια!

bet365

Η αναμέτρηση της Τσέλσι απέναντι στη Λίβερπουλ ήταν βαρύνουσας σημασίας και από ιστορικής πλευράς, καθώς το «Στάμφορντ Μπριτζ» έγινε το πρώτο αγγλικό γήπεδο που φιλοξενεί όρθιους οπαδούς από το 1994!

Αύρα παλαιότερων δεκαετιών είχε η αναμέτρηση της Τσέλσι απέναντι στη Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τους θεατές στις κερκίδες να καταφέρνουν να κλέψουν έστω και για λίγο τις εντυπώσεις.

Όχι όμως για έκτροπα όπως εκείνα που συνέβησαν στα «Emirates» μερικές ώρες νωρίτερα, αλλά για το γεγονός πως μερίδα εξ αυτών στέκονταν αγέρωχοι στην εξέδρα μετά την απόφαση της αγγλικής κυβέρνησης να επιστρέψουν πιλοτικά οι θέσεις ορθίων έπειτα από 27 ολόκληρα χρόνια!

Τελευταία φορά που επετράπη κάτι αντίστοιχο ήταν τη σεζόν 1994-1995, όμως έκτοτε επήλθε απαγόρευση λόγω περιστατικών χουλιγκανισμού και βίας που παρατηρούνταν στις κερκίδες.

Για την ώρα πάντως μόλις πέντε στάδια έχουν πάρει την απαραίτητη άδεια για να λειτουργήσουν κατ΄αυτόν τον τρόπο στη βρετανική επικράτεια, με την σχετική λίστα να αποτελείται από τα «Old Trafford», «Etihad», «Stamford Bridge», «Tottenham Stadium» και «Cardiff Arms Park».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα